Slik bruker du en Fuel Pressure Tester

The bensinpumpe på et kjøretøy kan mislykkes over tid. Det finnes noen måter en drivstoffpumpe kan mislykkes: Ignition press, tomgang trykk, akselerasjon trykk og resterende trykk. Ignition trykket er hvor stort trykk som bygges opp når tenningsnøkkelen vris til "On" posisjon. Tomgang trykket er mengden drivstoff press under tomgang. Akselerasjon trykket er drivstofftrykket levert ved akselerasjon. Endelig er resttrykket trykket som gjenstår i linjene etter at nøkkelen er satt til "Off". Du trenger
Repair manual (Chilton eller Haynes)
Spisstang
Vis mer Instruksjoner
Pressure Tester Connection
en

Åpne bilens hette.
2

Finn under panseret krysset blokk, er det en svart boks vanligvis plassert i nærheten av batteriet. Fjern krysset blokk lokk.
3

Snu lokket over og legge merke til sikringen og stafett "kart" på undersiden. Finn sikring merket "fuel pump" på kartet.
4

Fjern bensinpumpen sikringen fra krysset blokken.
5

Start bilen og la den gå før det boder, lindrer dette alt drivstoff press fra systemet. Vri nøkkelen av, sett inn sikringen og lukke sikringsskapet lokket.
6

Finn drivstoff rail, metall rail på toppen til midten av motoren og kjører lengden på motoren. Korken den lille ventilen på fuel rail, kjent som en Schrader ventil.
7

Plasser montering på enden av trykket testeren slange på Schrader ventil og trykk på ventilen. Lytt etter klikkelyden som indikerer spenning tester er koblet til.
Trykktesting
8

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon, men ikke starte bilen .
9

Les psi nivå på trykket tester
10

Sammenlign dette lesing -. kjent som tenningen press - til det anbefalte trykket oppført i reparasjon veilede. Hvis trykket er mer enn noen få pounds lave, det er et problem et sted i drivstoffsystemet -. Sannsynlig drivstoffpumpen
11

Vri om nøkkelen og starte bilen. Kjøre den tillater for omtrent fem minutter
12

Kontroller psi lesing på drivstofftrykket tester -. Dette er kjent som tomgangskjøring press - og sammenligne den med det anbefalte trykket i repair manual. Hvis det er enda noen få pounds lave, det er et problem i drivstoffsystemet, som for eksempel:. Svak bensinpumpe, lav drivstoffpumpe spenning, tett dieselfilter eller dårlig trykkregulator
13

Finn returnere drivstoff linje, den minste av de drivstoffslanger kommer fra drivstoff rail. Knip av avkastningen drivstoff linje, ved hjelp av nål-nosed tang. Les psi på trykkmåleren, bør trykket være nesten det dobbelte av anbefalt tomgang press. Hvis ikke, kan det være flere problemer med drivstoffsystemet.
14

Fjern nål-nosed tang fra avkastningen drivstoffslangen.
15

Slå bilen av og Trekk ut tenningsnøkkelen. La bilen stå i 5 til 10 minutter og sjekk psi lesing på drivstoff trykkmåler, er dette kjent som resterende trykk. Sammenlignet trykket tap for akseptabel mengde trykktap i repair manual. Overdreven trykktap indikerer en intern eller ekstern drivstofflekkasje.
Pressure Tester fjerning
16

Åpne under panseret krysset blokk lokket og ta ut bensinpumpen sikring.

17

Start bilen og la den gå til den boder, purging det av alt drivstoff press.
18

Fjern trykket tester slangen ved å trekke tilbake på låseringen på kontakten og trekke kontakten fra drivstoff rail.
19

Installer drivstoffpumpe sikring og lukk lokket på under panseret forbindelsesblokk.
20

Installer cap på Schrader ventil og lukke bilens panser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67184.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer