Hvordan teste om en RAV4 Brake Booster virker

The Rav4 er en liten og sporty SUV laget av Toyota. Siden introduksjonen i 1996 har Rav4 utforming gjennomgått en rekke viktige overhalinger, men er alle RAV4 modeller er utstyrt med bremser som gjør bruk av et vakuum booster. Som med alle slike strømlinjer bremser, kan noen problemer med brems booster seriøst hemme deres drift, og RAV4 eiere bør teste bremsen booster fra tid til annen for å sikre at det er i forskriftsmessig stand. Instruksjoner
en

Park din RAV4, og med motoren i gang, trykk og hold bremsepedalen med lys, men jevnt press. Slå av motoren, fortsetter å holde pedalen nede i ca 30 sekunder. Bremsepedalen skal bo i samme posisjon, som betyr at booster ikke mister vakuum. Hvis bremsepedalen sakte stiger i løpet av denne tiden, betyr det at booster ikke er lufttett.
2

Slå av motoren og pumpe bremsepedalen noen ganger for å bruke opp noen vakuum igjen i booster. Trykk og hold på bremsepedalen, og starte motoren. Så snart motoren starter, bør bremsepedalen synker noe, som betyr at bremsen booster fungerer som den skal.
3

La motoren gå på tomgang i et minutt eller to. Slå av motoren og umiddelbart pumpe bremsepedalen seks eller syv ganger, venter to eller tre sekunder mellom hver pumpe. Hvis bremsen booster er lufttett, så bremsepedalen vil stoppe på et litt høyere posisjon med hver pumpe. Hvis det er en lekkasje i booster, vil pedalen stoppe på en høy plassering på den første eller andre pumpen, og vil komme tilbake til dette samme høye posisjon på følgende pumper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66300.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer