Transmission Fluid Leak Symptomer

Muligheten for overføring problemer slår frykt inn i hjertene til de fleste bileiere. Horror historier om tusenvis av dollar i reparasjoner og shoddy arbeid føre til at noen mennesker til å utsette å ha bilen sin sett over av en kvalifisert mekaniker. Hvis et kjøretøyets eier har mistanke om det er en overføring problem, kan det være på grunn av en lekkasje overføring. Fluid under bilen

Transmission væske er fet i konsistensen og har en gjennomsiktig, rosa rød farge. Hvis en lekkasje som dette er sett under bilen, kan det være girolje. Hvis lekkasjen vises ofte, er det best å få det sjekket ut så snart som mulig. En mekaniker vil vite om det er overføring eller servostyring væske. En lekkasje fra servostyringen kan være i det samme området på bakken som en overføring væske lekkasje. Hvis det er en brent lukt til væsken, bilen mest sannsynlig trenger sin overføring drenert.
Merkelige lyder

Noen ganger ukjente lyder kan høres fra gulvbordet av en bil når overføring væske begynner å lekke. Støyen kan høres ut som noe sliping eller et høyt rasling fra under bilen. Det kan være en klynking type støy hørt også. Hvis det er en merkelig lyd når bilen er i bevegelse, er dette et tegn på en mulig overføring væske lekkasje.
Uvanlig Shifting

normal overføring skift jevnt med lite støy når lett akselerert. Bare hvis akselerasjonen er tung, for eksempel når påskynde, bør flytting være fastere. Hvis bilen begynner å skifte uberegnelig, er dette en grunn til å få det sjekket ut så snart som mulig. Overføring lekkasjer vil også føre til tannhjul i overføringen å skli. Bevis for glidning omfatter motor påskynde men bilen ikke går noe fortere. Andre tegn på en overføring væske lekkasje er bilen gysninger og en forsinkelse i bilen går i gir. Hvis disse skiltene blir ignorert, kan bilen slutte å gå i revers helt. Fortsatt passivitet kan føre til at bilen ikke beveger seg i det hele tatt på noen gear, som er et tegn på at bilen har alvorlige problemer med overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65399.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer