Hva er årsakene til No Fuel Gjennom drivstoff sprøytebrukere på 1997 Ford F150 5.4 Engine?

Selv som teknologi og metoder for drivstoff levering har avansert gjennom årene, forblir drivstoffsystemet på 5,4-liter nokså unyansert. Mangel på drivstoff på drivstoff sprøytebrukere kan være forårsaket av feil på utstyr, blokkeringer ved drivstoffpumpen og /eller filter eller elektriske problemer. Fordi drivstoffsystemet har flere ulike komponenter, vil undersøke alle deler av drivstoffsystemet være nødvendig å nøyaktig diagnostisere og reparere drivstoff levering problem. The Fuel System

drivstoffsystemet på 1997 F150 ruter drivstoff fra bensinpumpen, gjennom drivstoffilter, trykkregulatoren og inn i drivstoff rail, hvor det da sluppet gjennom dysene og inn motorens inntak manifold for forbrenning. Deres injektorer er styrt av drivverket styringsmodulen, mens trykkregulatoren styres av den naturlige vakuum skapt av motoren under drift. Bensinpumpen får bare strøm når PCM energi bensinpumpen stafett.
Fuel Stoppbryter

lastebilen er utstyrt med en treghet-basert drivstoff Avstengningsbryter som er utformet for å drepe kraft til drivstoffpumpen i tilfelle av en kollisjon. Ford har vært å implementere disse bryterne for år og de har vært kjent for å reise for liten eller ingen grunn til fra tid til annen i eldre modeller, selv treffer store jettegryter har vært kjent for å forårsake dette problemet. Bryteren er plassert bak passasjer side kick panel, som kan pried borte fra innsiden av trim for å avsløre boks-aktig bryteren. En rød knapp merket "Reset" ligger på toppen av bryteren. Hvis bryteren ble utløst eller annen grunn, vil knappen reise nedover når presset og gjenopprette makt til drivstoff kretsen.
Fuel Pump Relay

Hjertet av drivstoffsystemet er drivstoffpumpen. Når nøkkelen vris på, vil PCM energi til bensinpumpe releet og sende strøm til bensinpumpen i flere sekunder, når motoren er i gang stafetten er alltid aktivisert slik at det vil være en uavbrutt tilførsel av drivstoff til drivstoff sprøytebrukere . Finn bensinpumpen stafett i under-panseret sikringsskapet, det ligger på høyre rad i sikringsskapet og er nummer to fra bunnen. Stafetten for hornet ligger rett ovenfor den, bytte releer og teste horn for å se om det horn fungerer. Prøv å starte motoren, hvis hornet fungerer. Hvis motoren starter og mottar gass, returnere releer til sine opprinnelige posisjoner. Hvis motoren ikke vil starte, anskaffe en ny bensinpumpe relé.
Fuel Filter

drivstoffilter er den siste forsvarslinje mot forurensninger fra gasstanken inn i brenselet rail og injektorer. Filteret er plassert mellom drivstofftanken og motoren på den venstre ramme skinnen. Et tett drivstoff filter kan føre til ekstrem nøling og med hindre drivstoff fra å gjøre det til motoren i det hele tatt. Hvis drivstoffilteret ikke har blitt endret i det siste året, kan dette være ditt problem. Å ta ut drivstoffilteret, lirke filteret oppover og ta backup klippene holder begge ender av drivstoffslangen til filteret. Skyv en Ford rask koble verktøyet til hver side av dieselfilter og trekke drivstoffslanger vekk fra filteret. Still et nytt filter på plass og monter festeklips. Prøv å starte motoren og se om problemet er løst, minst, vil du ha et nytt drivstoff filter som ikke trenger å endres for en annen ennå
Etter Thoughts
.

Når du har sjekket bensinpumpen stafett, drivstoff shut-off switch og drivstoffilter, ville de eneste gjenværende problemene være en defekt drivstoffpumpe eller ledningene fra drivstoff releet til drivstoffpumpen. Sett nøkkelen til på-posisjon, uten å starte motoren, og plassere deg under bilen. Koble det elektriske ledningsnettet fra bensinpumpen. Peel tilbake litt av ledningen vevstol og finne den rosa og sorte ledningen. Undersøke den rosa og sorte ledningen med et voltmeter røde sonde, sette måleren svarte probe mot en kjent god jord: du bør få en lesning av 12 volt eller bedre. En lav spenning indikerer enten en kort å jorde i ledningene til pumpen, men vær oppmerksom på at det hvis bilen ikke kjører batteriet kan ha blitt tappet over den forrige testing og kan gi et noe lavere resultat. Hvis spenningen ved bensinpumpen leser 12 volt eller bedre pumpen er dårlig og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68786.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer