Strøm Stroke Diesel Feilsøking

Ford har tilbudt sine Strøm Stroke dieselmotorer i mange av byens mest populære lastebiler siden midten av 1990-tallet. Disse motorene makt noen av selskapets mest kraftige lastebiler, inkludert de som er beregnet for tung profesjonell bruk. Men det har vært flere problemer med Power Stroke motorer at sjåførene bør være klar over. Se etter mønstre

Hvis Power Stroke motor opplever noen form for problem, prøve å finne ut under hvilke betingelser problemet er mest sannsynlig å skje. Hvis problemet flater oppover-og tauing en tung last, kan problemet faktisk være med lastebilens overføring, ikke Power Stroke motor. Som for problemer med å starte motoren i kaldt vær, nettsiden Free Auto Råd notater, "glødepluggen relé er trolig det største problemet på tidligere Powerstrokes. Hvis du noen gang hatt en Powerstroke at du hadde sveiv og sveiv på kalde morgener, da du kan ha hatt en smeltet stafett. " En defekt glødeplugg hindrer komprimert drivstoff fra å nå temperaturen som trengs for tenning.
Sjekk for lekkasjer

Andre vanlige problemer med Power Stroke motorer, inkludert grov tomgang og overdreven motorstøy, kommer fra lavt oljetrykk og en generell mangel på motoren smøring. Hvis motoren din er konstituert opp, se etter lekkasjer hver gang du trekker ut av en parkeringsplass. Hvis du har mistanke om en lekkasje, undersøke bunnpannen og se om du kan bestemme sin kilde. Du kan være i stand til å løse problemet ved å stramme oljepluggen og legge til ekstra motorolje.
Kontakt Ford
p Hvis du fortsatt har problemer med Power Stroke motor som du ikke kan diagnostisere ved å sjekke for lekkasjer eller finne et klart mønster, sjekk med din Ford-forhandler for å se om motoren har fått utstedt en teknisk service bulletin eller er kvalifisert for en erstatning. Ford har tatt skritt for å rette feil motorer i det siste, spesielt den 6,0 liter Strøm Stroke utgitt i 2002. Hvis motoren er blant de fast bestemt på å være feil du kan kvalifisere for en erstatning motor eller reparasjon gratis, uavhengig av din lastebil garanti status.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64768.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer