Slik feilsøker Power Steering System på en 1975 Chevy C-10

The servostyring som brukes i en 1975 General Motors Chevy C-10 lastebil er fortsatt utnyttet på noen lastebiler i dag. Den består av en servostyring pumpe som er drevet av et belte, en høytrykksslange som bærer servostyring væske til en styringsgruppe sektor (ofte kalt en styringsgruppe boks) og en væske retur slangen. Alle disse seksjonene består av servostyringen og må samarbeide for å styre kjøretøyet. Instruksjoner
en

Løft panseret på bilen. Inspisere drivreim. På eldre modeller finnes det flere belter, og hver og en må være stramt. Hvis beltet er sprukket og forvitret eller løs og slipping, erstatte den.
2

Inspiser servostyring slangene. Det er to slanger som er festet til baksiden av pumpen. Den ene er en høytrykksslange som er tredd inn i en stor, 1-tommers mutter. Denne armert slange sender fluid til styring sektor. Fordi det står under høyt trykk, er den utsatt for å utvikle lekkasjer over tid og er en vanlig reparasjons element. Bytt den ut hvis det lekker.
3

Undersøk lavtrykksslange. Det sjelden lekkasjer siden det er strengt tatt en væske returslangen som bringer væske fra sektoren til pumpen. Det har ikke en gjenget fitting på baksiden av pumpen og holdes på plass av en klemme. Selv usannsynlig, må slangen skiftes ut hvis det utvikler en lekkasje.
4

Kontroller styringen sektor. Det er bare ett sted som kan forårsake alvorlige problemer, at det å være utgang segl som ligger rett over Pitman arm. Denne armen overfører venstre og høyre styring bevegelse, og servostyring væske kan lekke ut etter lang tids bruk. Bytt styringsgruppen sektoren hvis det er en lekkasje.
5

Sjekk pumpen. Hvis det lekker fra forsiden segl som ligger bak skivene, bytt den. Hvis den er full av væske og hyler eller lager en skrapelyd, erstatte pumpen. Hvis skivene er bøyd og vingler, erstatte den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65751.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer