Hvordan få tilgang til Diagnostics på en 1995 Cadillac

On-Board Diagnostics ble standardisert i 1996, og kjører diagnostikk krever vanligvis bruker en OBD-II scanner. For 1995 Cadillacs, men vil en OBD-II scanner ikke fungere. Mens det er diagnostiske kodelesere for OBD-1 biler, er det et billigere alternativ. Alle pre-1996 medlemmer av General Motors familien kan preform selvtester. Diagnosekoder kan bli videresendt via en blinkende check engine lys. Alt du trenger er en binders og en penn og papir. Du trenger
Binders
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner
en

rette et metall binders og bøy det inn i en lang " U "-form.
2

Finn den diagnostiske uttaket under Cadillacs rattet. Dette datalink forbindelse har 12 fått slots. På utløpet, vil du bruke de to sporene på øverste rad, helt til høyre, og på slutten. Sporene vil være rett ved siden av hverandre.
3

Sett på "U" formet binders inn de to sporene som er nevnt ovenfor.
4

Sett din nøkkelen i Cadillac tenningen og vri så det elektriske systemet kommer på.
5

telle hvor mange ganger check engine lyset blinker. Pre-1996 GM diagnostikk bruker to siffer feilkoder. Det første sifferet er formidlet av lange blink, og det andre sifferet er formidlet av kortere blinker. For eksempel vil kode 26 har to lange blink så av seks korte. Det vil være pause mellom feilkoder.
6

Skriv kodene ned som de blinker på deg. Du må finne koden beskrivelser neste, men de kan lett bli funnet på nettet (se Ressurser). Når du har funnet koden definisjonen, vil du vite hvor i Cadillacs motorproblemer kan være.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66245.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer