Slik Finn PMD på en 6,5 Diesel

GM produserte 6,5 L diesel for sine lette lastebiler og SUVer mellom 1993 og 2001 . Denne motoren er fortsatt produsert for militære versjoner av hmmwv eller Humvee og har vist seg å være en holdbar og pålitelig motor. I 1995 byttet GM fra mekanisk innsprøytning til et elektronisk system styrt av en pumpe montert driver ( PMD ) . Den PMD bruker store mengder av elektrisk energi for å styre innsprøytning sekvens og som et resultat blir svært varmt. PMD holdes kjølig etter diesel, men det er ikke uvanlig for en overopphetet PMD å mislykkes. Instruksjoner
en

Åpne panseret for å få tilgang til motorrommet .
2

Fjern luftfilteret montering fra toppen av motoren. I dalen mellom de to bankene av sylindere rett under luftfilteret er drivstoff - injeksjon pumpe .
3

Se på førersiden av drivstoff - injeksjon pumpe for en rektangulær svart objekt ca 2 inches tvers med et ledningsnett knyttet til den . Dette er PMD . En aksje PMD har navnet " Stanodyne " trykket på den i store bokstaver . Stanodyne produserer drivstoff - injeksjon pumpesystem , inklusive PMD .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66458.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer