DIY Dynamo Diagnostic

Generatoren er den delen av det elektriske systemet i bilen som holder batteriet ladet for drift. Når en bil har problemer med å starte, det boder eller andre elektriske i det begynner å fungere unormalt, da en dynamo diagnostisk test er i orden. Test din elektriske systemet grundig for å finne ut om du trenger å erstatte eller reparere dynamoen. Dynamo Symptomer

Mistenker en defekt dynamo hvis lysene begynner å dimme mens du kjører eller har du problemer med å starte bilen, ifølge AA1Car.com. Disse er blant flere symptomer på en sviktende dynamo.

Sjekk din dynamo fs bilen har en dynamo dash lys og det flimrer når du starter bilen. Hvis batteriet går tomt for lett, kan dynamoen gå dårlig, og det bør byttes ut.

Sjekk beltet som slår dynamoen for slitasje. Hvis beltet er slitt eller utslitt, må du bytte belte og dynamoen kan begynne å jobbe ordentlig igjen.
Sjekk Batteri

Noen ganger når dynamo problemer er mistenkt, problemet er med batteriet. Sjekk overflaten spenning for å finne ut om batteriet er roten problem, ifølge 2CarPros.com.

Koble et voltmeter til de positive og negative polene på batteriet mens bilen står stille. For de fleste presisere gjøre dette i morgen etter at bilen har sittet over natten. Spenningen måleren skal være mellom 12,5 og 12,8 volt. Dersom måleren leser mye mindre enn dette, er batteriet begynner å svikte og dynamoen kan være i god stand. Bytt ut batteriet for å løse problemet.
Dynamo Voltage Testing

Når batteriet og belte er utelukket, teste dynamoen selv. Utfør en spenningsutgang test på dynamoen på samme måte du testet batteriet. Koble terminalene på spenning meter til de tilsvarende terminalene på batteriet.

Start bilen mens du utfører denne testen for å avgjøre spenningen skapes av dynamoen. Avlesningen på måleren skal være mellom 13,6 og 14,3 volt. Hvis avlesningen er av merket, så er det sannsynlig at dynamoen må skiftes ut, ifølge 2CarPros.com.
Strømstyrken Testing

Test strømstyrken produksjonen av dynamo med en hjelper. Koble strømstyrken meter til batteriet på samme måte spenningen meter var koblet.

Har hjelperen starte motoren og slå på alle tilgjengelige elektriske tilbehør i bilen --- lys, radio, nødblink, vindusviskere og alt annet som krever strøm. Fortell dem til rev motoren litt, holder på ca 1200 rpm.
P Med alt dette skjer, sjekk strømstyrken meter. Generatoren skal produsere nær maksimal forsterkerne det er designet for. Hvis generatoren er en 90 amp modell, bør avlesningen bli rundt 88 ampere. Stoppe testen kort tid etter å ha tatt lesing, som dynamoen ikke er designet for å operere i lange perioder ved maksimal effekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64568.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer