Hvor å Test en Fuel Pump i en 1999 Ford Mustang

The drivstoffsystemet i 1999 Ford Mustang er en retur-mindre system som bruker en bensinpumpe modul til å levere og modulere strøm til pumpe og variere hastigheten som pumpen kjører. Testing av drivstoffpumpen i denne Mustang er lik testing eldre Mustang, med unntak av å legge til et drivstoff trykkregulator test. Den gjennomsnittlige hjem mekaniker kan teste dette systemet i noen minutter. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack står
Drivstofftrykk tester
Automotive krets tester
Vis flere instruksjoner
1

Sett kileformede bremseklosser bak og foran forhjulene av Mustang. Sparke bremseklosser med hælen din for å tvinge dem sikkert mot dekk, hindrer at bilen ruller.
2

Hev de bakre hjulene av bilen opp fra bakken ved hjelp av et gulv jack plassert under midten av den (differensial) bolig på baksiden av bilen. Place bukker under begge de bakre aksel rør som kobler bakhjulene til differensial. Senk kontakten til de aksel rørene hviler på stands.
3

Fest batteriet klipp på automotive krets tester til Mustang batteri plassert i førerens side foran i motorrommet . For å gjøre dette, klem den isolerte delen av klippet for å spre sine fjærbelastede metall kjever og sett de åpne kjeften over batteripolene. Slipp klippet.
4

Vri tenningsnøkkelen til "RUN"-stilling og teste bensinpumpe sikringen i under-panseret sikring blokk ved å berøre den lange, kraftig pekte sondeenden på testeren til de små metall testpinner synlig på utsatt nummerert enden av sikringen, utstående fra sikringsblokken. Bytt sikring hvis det røde lyset på tester kommer på noe som indikerer strøm er til stede på en test pinne og det grønne lyset på tester kommer på indikerer bakken er til stede på den andre testen pin.
5

Push sondeenden på testeren inn på baksiden av drivstoffet pumpens elektriske kontakten i hulrommet som inneholder den rosa ledning med en sort stripe, slik at sonden kommer i kontakt med metall-terminalene inne i det elektriske tilkoblingsorgan. I 1999 Mustang den elektriske kontakten er under bilen, foran tanken, i nærheten av drivstoff linjer. Har en medhjelper vri nøkkelen til "START" og se på testeren. Strøm vil vise ved det røde lyset på testeren.
6

Bytt bensinpumpen driver modul hvis strømmen ikke er til stede.
7

avlaste den gjenværende drivstoff trykket i systemet ved å fjerne bensinpumpen sikringen fra under panseret sikring blokk og starter motoren. Bensinpumpen sikring kan bli trukket ut av sikringsskapet blokk med en sikring avtrekker eller en liten par nebbtang, men forsiktighet bør utvises for ikke å knuse plast sikring. Start motoren og la Mustang gå på tomgang til motoren boder indikerer drivstoff trykket er lettet.
8

Screw metallet slutten av drivstoff press testeren slangen med klokken på den gjengede testporten funnet på drivstoff skinnen (noen ganger kalt et drivstoff manifold) som er festet til toppen av injektorer som er plassert på innsugningsrøret mellom topplokkene. I 1999 Mustang med gjenger test porten er plassert på passasjersiden av drivstoff rail nær fronten av motoren.
9

Installer drivstoffpumpe sikringen ved å skyve den godt inn i sporet den kom ut av. Har en medhjelper syklus tenningsnøkkelen off og en tre ganger og deretter prøve å starte motoren. Dette vil slå drivstoffpumpen på og lufte drivstoffsystemet. Følg nålen på måleren ansiktet og merke trykket indikert av nålen posisjon på målerflaten er nummerert skala. Hvis trykket er under 45 psi, må du bytte bensinpumpen forsamlingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67002.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer