ECM Problemer i 1995 Pontiac grand am

The 1995 Pontiac grand Am har en tilbakekalling for elektriske problemer og flere teknisk service bulletiner (TSB) om elektronisk kontrollmodul (ECM) problemer. ECM er datamaskinen av Grand Am og styrer alle elektronikk og de fleste av driften av Pontiac. Flere forskjellige symptomer skapes når ECM er å ha et problem. Startproblemer

1995 Pontiac grand am har en tilbakekalling på bil fordi starteren har en tendens til å brenne ut. Når starteren har sviktet, vil Grand Am eieren hører en klikkelyd når tenningsnøkkelen er engasjert. Starteren problem er knyttet til en ECM problem. Den ECM tillater for mye spenning inn startsolenoiden forårsaker starteren elektrisk tilkobling til å smelte. Den smeltende tilkoblinger kan også utgjøre en brannfare. Starteren og solenoiden må byttes samt ECM krever omprogrammering for å sikre dette problemet ikke skjer igjen.
Rough eller Langvarig Starts

TSB er publisert av produsenten på 1995 Pontiac grand am om grov eller langvarig startproblemer. Dette starter problemet skyldes en feil ECM i Grand Am. ECM styrer og overvåker drivstoff injektorer, distributør og drivstoff injektor system, så vel som andre store start-komponenter. Når ECM er sviktende eller programmert feil, Grand Am motor problemer med å starte. TSB sier at drivstoff sprøytebrukere ikke gir sylindrene nok drivstoff til å tenne motoren og ECM er den komponenten som styrer dette starter funksjonen.
Engine Misfire

1995 av Grand Am har en TSB publisert på Pontiac om overdreven Tennings problemer. ECM styrer distributør og spoler hvilke tider motorens sylindere. Når tidspunktet for sylindere avfyring ikke kan kontrolleres skikkelig, begynner Grand Am å bli tent, eller slå tilbake under oppstart og akselerasjon. Dette misfiring problem kan skade distributør, coil, tennplugger og topplokk hvis ECM problemet ikke er løst umiddelbart. Når bilen misfires, er for mye drivstoff som blir sprøytet inn i sylindrene, er sylindrene ikke å bli sparket i riktig rekkefølge eller sylinder avfyring blir savnet helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66691.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer