Slik feilsøker Chevy bremsepedaler

Din Chevy bremsepedalen kontrollerer bremsene i bilen din. Bremsepedalen er en enkel komponent som bruker en nål og en brekkstang for å trykke mot brems booster modulen som aktiverer bremsesystemet. Hvis du har bremsepedalens problemer med Chevy, kan du prøve å erstatte komponenter, men før du gjør noe av det, må du feilsøke problemet. Om nødvendig kan reservedeler kjøpes fra alle auto deler butikken. Instruksjoner
en

titt inn i førersiden fotbrønnen å inspisere bremsepedalen forsamlingen for skader. Baksiden av bremsepedalen skal være sikret fast til brems booster med et stort pin. Hvis denne pinnen mangler eller pedal vingler, har bremsesystemet betjent av en profesjonell mekaniker.
2

Trykk på bremsepedalen. Hvis pedalen faller rett ned på gulvet, er dette en indikasjon på at det er en lekkasje i bremsesystemet master sylinder tanken eller bremseslanger. Inspisere undersida av kjøretøyramma for enhver bremsevæske som kan være dryppende fra systemet ved dette punktet. Eventuelle lekker bremseslanger må være betjent av en profesjonell mekaniker opplært i bremsesystemet.
3

Trå på bremsepedalen. Hvis bremsepedalen føles "svampete", det er luft i bremseslanger. Bremsesystemet må luftes.
4

Trykk på bremsepedalen. Hvis bremsepedalen starter firmaet deretter langsomt synker til gulvet, har Chevy master sylinder system en intern lekkasje. På Chevy biler, skjer dette på O-ringen inn i sylinderen. Master sylinderen må skiftes.
5

Trå på bremsepedalen. Hvis overdreven innsats er nødvendig, indikerer dette en blokkering i bremsen linjen. Bremsene må være betjent av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65064.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer