Hvordan sjekke for overlading av et bilbatteri

Bilbatterier ikke vare evig. De fleste kvalitet batterier, men bør tjene sitt formål i fire til seks år. Hvis du har en bil batteri som plutselig mister sin kostnad, er døende helt, eller må byttes ut, kan du ha et problem med overlading. Den overlading av bilbatterier er en av de viktigste årsakene til tidlig batterifeil. Dette skyldes en feil spenningsregulator, en innebygd komponent i de fleste moderne dynamoer. Hvis overlading er et problem for bilen din, er det en enkel og rimelig måte å sjekke batteriet. Du trenger
Voltmeter med digital avlesning
Vis flere instruksjoner
en

starte testing med bilen slått av. Åpne panseret og fjern eventuelle skjold som dekker batteriet og /eller batteripolene.
2

Place positiv ledelsen av spenning meter på den positive batteripolen. Den positive terminalen har ofte en rød kabel og er preget av et plusstegn (+) tegnet. Deretter kobler minuskabel spenning meter til minuspolen på batteriet. Den negative terminalen har ofte en svart kabel og angis med et minustegn (-). Tegn
3

Se på lesing på din voltmeter. Hvis du bruker en meter med en digital avlesning, skal du se at batteriet produserer rundt 12.04 til 12.09 volt. Dette er din grunnlinjen lesing. Noe mindre, og batteriet er ikke fullt ikke ladet eller er skadet på annen måte.
4

Start kjøretøyet.
5

Koble de positive og negative leder av din spenning meter til tilsvarende innlegg på batteriet en gang.
6

merke til lesing på måleren din. Dersom måleren sin avlesning er svever på 14,8 volt eller høyere, da batteriet er overlading og er i fare for å bli ødelagt. Du bør ta bilen til en kvalifisert mekaniker, som dynamoen må byttes ut eller, hvis mulig, spenningsregulator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64947.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer