Problemer med en Envoy 4WD ECU

The GMC Envoy fire-wheel-drive (4WD) har rapporter og teknisk service bulletiner (TSB) om problemer med den elektroniske kontrollenheten (ECU). ECU styrer timing av motoren, innsprøytningssystem og inaktiv kontroll, og styrer strømmen som går til drivstoff sprøytebrukere samt mange andre motordeler. Disse ECU problemer kan opprette flere symptomer, eller bare ett symptom, noe som vil påvirke effektiviteten av Envoy motor. Korrosjon Problem

Envoy 4WD har en TSB publisert fra produsenten om korrosjonsproblemer på ECU forårsaker feil lys for å lyse når det er ingen problemer. Rusk og kjemikalier fra veien er forurensende ECU og forårsaker korrosjon å bygge opp på kontrollenheten. Dette korrosjon problem med ECU forårsaker feil lys eller varsellys på instrumentpanelet for å belyse feil, som feilinformerer utsending operatøren at det er et problem. Varsellamper som de som gjelder den elektriske bekymringer og instrumentpanelet målere imidlertid bli ute av drift på grunn av dette ECU problem på Envoy.
Tap av maskinkraft

One TSB publisert på Envoy 4WD sier at det er et problem med motoren miste kraft. ECU ikke sender de riktige signalene til makten kontroll eller drivstoff sprøytebrukere, slik at motoren til å miste makten i løpet av normale kjøreforhold. The Envoy motoren vil begynne å stoppe eller nøler under akselerasjon. Ingen spesiell grunn er gitt for dette ECU problem, med unntak av et programmeringsspråk problem med styreenheten. Utsending eier må ta SUV inn i dealership og har ECU omprogrammert for å sikre at signalene som sendes til power control eller drivstoff sprøytebrukere er aktivert.

Drivstoff sprøytebrukere Tette

ECU på Envoy 4WD styrer injektorer og tider når injektorene er avfyrt for at motoren til å kjøre effektivt, ifølge en av de TSBs publisert på GMC kjøretøyet. Men injektorer kan få tettet fra overdreven rusk kommer gjennom drivstoffilter, og ECU vil ikke anerkjenne at injektorer har et problem. Utsending vil begynne å ta lang tid å starte, tomgang vil bli redusert og ikke bli kontrollert av ECU, og motoren vil begynne å bli tent når ECU ikke kontrollere alt riktig - for ikke å nevne dysene blir tette. Hvis dette ECU problemet fortsetter og Envoy er drevet med tilstoppede drivstoff sprøytebrukere, vil utsending motoren begynner å overopphetes og deretter mislykkes. Når disse symptomene utvikle, drivstoff sprøytebrukere må rengjøres og ECU må omprogrammeres av forhandleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66522.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer