PT Cruiser Feilsøking

Feilsøking din Chrysler PT Cruiser er ikke en vanskelig oppgave, til tross for moderne motorer blir mer og mer komplisert. Faktisk kan du utføre mye av de samme diagnosene å feilsøke bilen din i dag som mekaniker kan. Prosessen innebærer å forstå litt om hvordan en bil fungerer, tegn det vil gi når du er i trøbbel, og lese kodene fra bilens innebygde diagnostiske system og datamaskin. Du trenger
OBDII Scanner
Rag
Bilbatteri tester
Vis flere instruksjoner
en

Slipp panseret låsen og heve panseret. Låse den i oppreist stilling med bil hette stick hvis nødvendig. Finn motoren peilepinnen og trekk den ut. Tørk den ren med en fille. Sett den inn igjen, og kontroller oljenivået. Sørg for at det er tilstrekkelig fulle per peilepinnen lesing. Gjenta samme prosedyre for girolje å eliminere mangel på olje som et problem.
2

Koble fra batteripolene, løsner og fjerner den svarte terminalen først. Fjern den røde terminalen andre. Fest en batteritester til bilen batteriet for å kontrollere lasten. Koble bilbatteriet hvis det vises tilstrekkelig og ikke trenger utskifting.
3

Kjøp en OBDII kompatibel diagnostisk skanner. Parker bilen på et sted der du kan arbeide med den. Plugg inn enden av OBD scanner til mottaket under rattet etter å ha åpnet luken. Plasser en notisblokk og penn hvor du kan bruke den. Sett bilen din tenningsnøkkelen inn i tenningen og vri bilen til "på"-posisjon. Ikke slå på motoren.
4

La bilen ombord datamaskinen laste data til skanneren. Vent til skanneren for å lese data, tolke det, og vise bilen koder detaljering hvilke problemer forekommer i bilen. Skriv ned kodene som vises på notatblokken din med en penn slik at du ikke glemmer dem. Skaffe ytterligere informasjon om problemer med koden, og problemet forbundet med det å bruke en datamaskin og Internett ved å referere kode nettsiden for PT Cruiser.
5

Basert på koden informasjon hentet fra bilen og resultatene du finner på Internett, ta bilen til en sertifisert Chrysler mekaniker til å sjekke og utføre nødvendige reparasjoner

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67310.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer