Feilsøking en 1995 Nissan Maxima Security System

Nissan Maxima sikkerhetssystem er en kombinasjon sikkerhetssystem og startsperre. Det fungerer ved å beskytte dører og bagasjelokk mens systemet er tilkoblet. Det bruker ikke noen form for bevegelse gjenkjenning. Problemer med systemet kan være relatert til aktivering, aktiveringer, og startsperre, herunder sikkerheten indikatorlampe og nøkler. Slike problemer kan rettes opp ved å følge noen feilsøkingstrinn. Du trenger
Separat nøkkelknippet
Vis flere instruksjoner
en

Bekreft at sikkerheten lyser hvis systemet ikke arm. Vri om nøkkelen sakte når bevæpne kan føre til at systemet ikke til armen. Arm systemet ved å vri nøkkelen til "Lock"-posisjon, og lukke og låse dørene. Se lyset, det bør holde på i ca 30 sekunder mens systemet pre-armer. Etter ca 30 sekunder bør det blinke hvert 3. sekund. Når lyset blinker hvert 3. sekund du vil vite om systemet er tilkoblet riktig. Hvis systemet ikke arm, prøve det igjen, vri om nøkkelen saktere.
2

Slå av alarmen hvis bilen har blitt tuklet med, og alarmen aktiveres og deretter ringer igjen . Alarmen vil ikke bli deaktivert inntil du slår den av. Bare låse opp førerdøren for å slå av alarmen.
3

Hold automatiske bompenger enheter, andre registrerte nøkler og automatisk betaling enheter bort fra nøkkelen som du bruker hvis du ikke kan starte Maxima. Forstyrrelser fra denne typen enheter kan føre til at registrerte tasten til ikke å fungere ordentlig. Sett nøkkelen på en egen nøkkel ring hvis motoren ikke vil starte regelmessig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67516.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer