Grand Cherokee Klimaanlegg Problemer

Jeep Grand Cherokee er en mellomstor all terrain vehicle som er egnet for i byen kjøring, bilturer, og off-roading eventyr. Jeep har produsert biler i 70 år. De ulike jeep modeller er alle bygget for å legemliggjøre en ånd av frihet og stolthet. Som med alle nye eller brukt bil, kan visse mekaniske problemer oppstår. Jeep Grand Cherokee har vært kjent for å ha spesifikke problemer med air condition uavhengig av alder på kjøretøyet. Feil Airflow eller temperatur

Jeep Grand Cherokee er air condition-systemet kan ha spørsmål som inkonsekvent luftstrøm ans svingninger i lufttemperaturen. Grand Cherokees har en dobbel klimakontroll system som regulerer luften. Det er mulig at en av motorene eller dører i det doble klima kan ha brutt. En ødelagt dør innenfor systemet vil ikke la temperaturen justeres. Det vil også begrense luftstrømmen til, avhengig av alvorlighetsgraden av bruddet. I begge tilfeller må problemene være løst for klimaanlegg til riktig jobb.
Air Conditioning vann på gulvet Board
p Det er ikke uvanlig for air condition vann å lekke på gulvet bord i en Jeep Grand Cherokee. Den Denlor Verktøy-nettsted forklarer at vannet kan være et resultat av fordamperen avløp tilstoppes. Sluket kan renses med trykkluft for å redusere oppbygging av kondens. Dessuten er det mulig at smultring segl som passer rundt klimaanlegg avløp kan ha komprimert for hardt, som ville tillate vann å unnslippe. Skifte smultring segl eller avløp vil være nødvendig for å løse problemet.
Inkonsekvens i mengden av kjølemiddel

Et annet problem med air condition i Jeep Grand Cherokee er inkonsekvens i mengden av kjølemiddel i klimaanlegget. Systemet kan lades, noe som vil føre til at mengden av kjølemiddel å svinge. Bruk et klimaanlegg måler for å sjekke om trykket er for lavt eller for høyt. I en dobbel klimakontroll air conditioner, vil luften blåse kaldere på passasjersiden hvis trykket er for lavt. Systemet skal lades opp og fylt med riktig mengde kjølemedium for å løse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66238.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer