Hva regnes som en Bald dekk ?

Som mange andre komponenter på bilen din , dekkene slites vanligvis ut før de mislykkes. Dekkslitasje er en alvorlig sak for de berørte om bilsikkerhet , siden skallet dekk tilby langt mindre grep i ​​regn og er mer sannsynlig å blåse ut tilfeldig. Dekkslitasje

Dekk har tre grunnleggende deler, mønster - som berører bakken - sideveggen som forbinder slitebanen til randen og et indre lag av gummi som tetter luften inne . Når slitebanen slites ned, eksponerer det de forsterkende band under.
Tire skallethet

Mange sjåfører anta at hvis dekket har fortsatt synlig mønsterdybde og de ​​forsterkende band aren 't synlig , deretter dekket er fortsatt god. Men, sier Federal Motor Carriers Safety Administration som 1/8-tommers av slitebanen er trygg grense for styring dekk og 1/16-inch er minstekravet til mønsterdybde for ikke- styring dekk . Selv om det gjelder spesielt for traktor -trailer dekk , er det en trygg regel for biler også.
Ujevn slitasje

En skallet dekk kan være en uten nok trå til å fungere skikkelig , men ikke anta at dekket er trygg bare fordi dekket fortsatt har noen slitebanen. Bad suspensjon justering og feil dekktrykk kan føre til at dekket slites mer på ett sted enn i en annen , til slutt eksponere band og forårsaker dekket til å mislykkes . Catch disse feil før de skjer ved jevne mellomrom inspisere slitebanen for å sikre det sliter jevnt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68127.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer