Honda kjøretøy Problemer

Honda er et japansk selskap som har spesialisert seg på biler og motorsykler. Sine mer populære globale modellene inkluderer Fit, Civic, Insight, Accord, CR-V og S2000. De mest problematiske Honda biler pleier å være avtalen og samfunnskunnskap gjort i tidlig 2000-tallet. Disse modellene har et høyt antall klager fra kunder og er oftere tilbakekalt av selskapet enn de fleste andre Honda biler. Transmission Failure

Transmission svikt har vært et stort problem med Honda-avtalen og samfunnskunnskap fra tidlig 2000-tallet. Flertallet av overføring problemer har blitt rapportert i 2003-avtalen og 2001 samfunnslære. Når du starter bilen, motoren vil rev, men bilen vil ikke flytte eller skifte gir. Ettersom det ikke er ansett som et sikkerhetsproblem, er det foreløpig ingen tilbakekalling. Hvis Accord eller Civic har problemer med overføringen, kan Honda reparere den for deg hvis du tar kontakt med sin kundeserviceavdeling.
2007 Motor Recall

I 2007 Honda tilbakekalt nesten 200.000 biler som hadde potensial motorproblemer. Disse kjøretøyene var 2005 og 2006 acuras, avtalene, Odysseys og ridgelines. Problemene med disse kjøretøyene involvert væske lekker på en coil ledningen i bensinpumpen, slik at ledningen til å knipse. Når ledningen knakk, stoppet motoren eller ikke startet. Heldigvis var det ingen skader eller krasjer direkte relatert til dette problemet.
2008 Honda Element

Honda Element har også hatt noen problemer. I 2008 utstedte Honda en tilbakekalling hvor det bedt alle 2008 Honda Element eiere til å ta sine biler til en Honda forhandler for en inspeksjon. En sveising problemet kan føre til at føreren mister kontroll over bilen, påvirke dens evne til å bryte og muligens føre til en ulykke.
Kollisjonsputer

I 2009 tilbakekalte Honda lag 300 000 2001 samfunnskunnskap og avtalen i USA og Canada på grunn av airbag problemer. Honda oppdaget at airbagen på førersiden kunne produsere for mye indre trykk, som kan briste oppumpingsapparatets hvis kollisjonsputen deployert. Hvis dette har skjedd, kan biter av metall frigjøres fra airbag og skade føreren. Det var en hendelse av et dødsfall som følge av dette airbag problemet.
Honda Odyssey Bremser

Honda tilbakekalt noen av sine 2009 Odysseys grunn av problemer med bremsene. Honda fant at på disse bilene feil brems slanger ble installert. Over tid kan disse slangene utvikle små hull som lekker bremsevæske. Hvis venstre ukontrollert, kan dette føre til redusert bremseeffekt evne eller fullstendig bremsesvikt, noe som kan føre til krasj. Honda bedt alle 2009 Odyssey drivere å ta sine biler til en Honda forhandler så bremsene kan bli undersøkt og reparert hvis nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64471.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer