Tegn på motorolje Cooler Failure

Det er mange tegn på at en bil kan gi som skulle tilsi oljekjøler fiasko. Dessverre, kan disse symptomene også indikere andre problemer så en visuell inspeksjon er ofte nødvendig av motoren for å være sikker på at oljekjøleren er den skyldige. Den mest åpenbare tegn på oljekjøler svikt er fysisk oppblåsthet i radiator og dets tilknyttede rør. Redusert ytelse
p Hvis oljekjøleren er sviktende i bilen din, er det første du vil legge merke til redusert ytelse fra motoren. Dette viser seg i form av tregere akselerasjon og lavere mulig toppfart. Motoren vil også registrere en høyere temperatur på dets varmemåler under kjøring. Dette er fordi motoren ikke blir avkjølt raskt nok og er overoppheting.
Svart Smoke

Røyk er en annen fremtredende tegn til skade på kjøligere kan faktisk føre olje til lekker ut av motoren og inn i forbrenningskamrene. Dette vil føre til en tykk, svart, giftige røyken som kommer ut av eksosen. Denne røyken er giftig, og du bør skru bilen av når det er trygt å gjøre det. Videre kjører bilen kan uopprettelig skade de indre deler av motoren og syltetøy det permanent.
Vibrations

Vibrasjon er et annet symptom på oljekjøler svikt, spesielt hvis oljen kommer inn i forbrenningskammeret. Dette vil føre til feilaktige eksplosjoner i de ulike sylindere, som vil gjøre at motoren vibrere ute av sync med sin rette skuddtakt. Vibrasjonene kan forårsake skade på andre deler av bilen hvis de får lov til å gå på for lenge. Det kan eller ikke kan økes røyk forbundet med dette symptomet.
Oppblåst Radiator

En oppblåst radiator er den eneste sikre tegn på skader på oljekjøler, sammen med ødelagte slanger som ville hindre motoren fra å kjøre i første omgang. Hvis en radiator har blitt stresset utover fabrikkens spesifikasjoner, kan dette føre til at strukturen for å bøye og vri seg. Radiatoren vil se ut som en fotball. I verste fall vil dette føre til at finnene å sprenge ut og ser ut som tennene kommer ut av ansiktet til radiatoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66492.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer