Slik feilsøker startproblemer på en 2002 Honda Shadow Aero

Det er tre grunnleggende elementer involvert når du prøver å starte noen forbrenningsmotor, og motorsykler er ikke noe unntak. Først er drivstoff, er andre brann - eller rettere sagt, strøm - og sist er luft. Hvis motoren ikke får nok av noen av disse elementene, vil den ikke starte. I de fleste situasjoner, hvis du kjører gjennom en kort sjekkliste over mulige årsaker, vil du finne ditt problem - og som regel være i stand til å fikse det uten å bruke en krone. Du trenger
Voltmeter
Jumper kabler
Sett med metriske socket fastnøkkel
Phillips skrutrekker
flat skrutrekker
Tennplugger (4)
Air filter

Vis mer Instruksjoner
Kontroll Tilkoblinger
en

Sjekk choken. Hvis det er utkoplet, dra spaken ned til du kjenner motstand. Prøv å starte sykkelen.
2

Kontroller drivstoff petcock. Sørg for at den er slått til "On" posisjon. Med choken fortsatt engasjert, prøver å starte sykkelen igjen.
3

Sjekk hvor mye drivstoff du har. Fyller drivstoff på tanken, og prøv igjen.
4

Kontroller tennpluggen kablene. Sørge for at de sitter ordentlig. Prøv å starte sykkelen igjen.
Elektrisk
5

Fjern batteridekselet. Bruk et voltmeter for å kontrollere batteriets ladenivå på sykkelen. Det bør være rundt 12 volt.
6 p Hvis belastningen er lav, prøve å hoppe sykkelen ut av et annet batteri. Enhver bil eller lastebil vil gjøre. Alternativt kan du bruke en plug-in hoppe forrett i stedet.
7 p Hvis sykkelen starter samtidig som hoppet, kobler startkabler. Hvis sykkelen kjører fremdeles, bør du bytte ut batteriet. Hvis det dør du må kanskje bytte dynamoen. Hvis sykkelen ikke starter, kan du gå til neste trinn.
8

Sjekk tennplugger. Fjern dem, og se etter tegn på slitasje eller skade. Hvis de er skadet erstatte dem. Husk at selv om en Honda Shadow har bare to sylindre, du fortsatt trenger å erstatte alle fire tennplugger. Hvis de synes betjenes, går du til neste trinn.
9

Koble tennpluggen til tennpluggen kabelen. Trykk på tennpluggen til rammen eller motorblokken. Trykk på startknappen, mens du ser på tennpluggen. Hvis du ser en gnist, er pluggene fungerer, og problemet ligger et annet sted. Hvis det ikke er noen gnist, fornye tennplugg kabler og spoler. Hvis det fortsatt ikke løser problemet, må du ta sykkelen til en butikk.
Fuel
10

Kontroller at bensintanken er full.

11

Koble drivstoff kabelen fra drivstoffet petcock. Snu petcock til "On" posisjon og deretter raskt tilbake til "Off". Hvis drivstoffet kommer ut, er din petcock i orden. Hvis ikke, må den skiftes.
12

Fjern en tennplugg fra hver sylinder, og vente i ca en time.
13

Bytt tennplugger og forsøke å starte sykkelen igjen. Dette vil fjerne noen flom som kan ha oppstått i ferd med å prøve å starte sykkelen.
Air
14

Fjern setet fra sykkelen.

15

Fjern luftfilterdekselet.
16

Sjekk luftfilteret. Hvis det er grå eller mørk brun, eller om det er rusk fanget inne i den, erstatte den. Hvis det er rent, sette den tilbake på plass. Prøver å starte sykkelen igjen.
17 p Hvis sykkelen fortsatt ikke vil starte etter å ha sjekket alt, må du ta det med til en mekaniker.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66958.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer