Hvorfor er bilens bremser låser seg når jeg kjører ?

Moderne bremsesystemer er en av de tingene som er enkelt i teorien , men komplisert i praksis. Mens tilsynelatende en helt enkel hydraulisk system på hjertet, blokkeringsfrie bremsesystemer bruke en rekke elektroniske sensorer , motorer og andre komponenter for å modulere bremsekraften til hvert hjul . Hydrauliske problemer
p Hvis du opplever lockup på ett hjul konsekvent , så det hjulet mottar for mye væske press i forhold til de andre. Dette kan tyde på at en eller flere av de andre hjulene ikke mottar trykk eller ikke beveger seg i respons til fluidtrykk . Slike press problemer kan være et resultat av en kink i bremseslanger eller et fast slave sylinder på det andre hjulet på at aksel. Hvis slave sylinder setter seg fast , vil alle press sin re- rute til det andre hjulet , forårsaker den til å låse opp .
Elektriske problemer
p Hvis du har blokkeringsfrie bremser og ett eller flere av hjulene konsekvent låse , så er det sannsynligvis et problem med hjulet hastighet sensorer , blokkeringsfrie mikroprosessoren eller motorer i de blokkeringsfrie ventil blokk som styrer væskestrømmen . Blokkeringsfrie systemet kan kompensere for hydrauliske problemer til en viss grad , men hvis det grunnleggende blokkeringsfrie systemet selv svikter, da er du ute av lykken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68089.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer