Symptomer som en Transmission Hose er løs

Selv den minste av feil kan være nok til å drastisk redusere bilens ytelse eller selv koste deg tusenvis av dollar i reparasjoner hvis du ikke identifisere og løse problemet så fort som mulig. Fordi en overføring er en så integrert del av å holde bilen i bevegelse, gjør at du kan identifisere og løse løse overføring slanger er ikke annerledes. For å holde overføring i toppform, er det noen viktige ting du bør vite som vil hjelpe deg å identifisere symptomer på en løs overføring slange. Ikke Shifting
p Hvis du har problemer med å skifte gir eller kan ikke skifte gir i det hele tatt, det er muligheten for at du har en løs girkasse slangen.
Shifting Slipping

En løs overføring slange kan ofte føre til lekkasjer i overføring væske. Hvis den løse slangen forårsaker en lekkasje er det en god sjanse for at du vil oppleve å skli når du forsøker å skifte gir. I en bil med automatgir, er dette ofte preget av en følelse av at bilen er treg til å engasjere seg eller hoppe ved giring inn i neste gear. I en manuell girkasse, vil det virke vanskelig å skifte til et annet gear.
Transmission Fluid
p Hvis en overføring slange er løs kan du ha unormalt lav sendestyrke væskenivåer. Endre overføring væske hver 24.000 miles anbefales, men hvis du sjekker overføring væske på en månedlig basis, og det er unormalt lav, bør dine mistanker heve for en overføring væske lekkasje forårsaket av en løs overføring slange. Dette vil føre til uønsket luft for å blandes med væsken og overføring destabilisere nødvendige trykk nødvendig for å anvende transmisjonsolje i bestanddelene på sendingen. Hvis dette er tilfelle, lytte til boblende lyder når du sjekker overføring væske nivå med peilepinnen.
Misfarging

Du bør kontrollere hele sendingen slangen så vel som dens tilkoblingspunkter for misfarging. Hvis du har en løs girkasse slange som fører til en lekkasje vil du ofte finne misfarging og oksidasjon fra overføring væske rundt løs eller lekker området. En rust eller lys-brun farge, spesielt rundt tilknytningspunkter, er et tegn på at du har en løs girkasse slangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68475.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer