Hvordan Slå av ABS bremselysene på en 2001 Chevy Silverado

Silverado var opprinnelig en trim nivå for Chevrolet C /K-serie lastebiler. Silverado navn erstattet C /K-serien kallenavn helt i 1999. 2001 Silverado var tilgjengelig med en rekke motorer og drivlinjer, fra basismodellen 1500 til 3500HD. Den anti-bremsesystem på 2001 Silverado var ansvarlig for å overvåke alle fire hjul og bremsesystem. En ABS problemer lys vil vises på dashbordet hvis det er en feil i ABS-systemet. Du trenger
OBDII - ABS-kompatibel skanner
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førerdøren av Siilverado. Sett OBDII skanner pluggen inn i OBDII porten under dashbordet. Vri tenningsnøkkelen til tilbehør posisjon. Trykk på strømknappen på OBDII ABS-kompatibel skanner.
2

Velg ABS alternativ fra hovedskjermen av skanneren, med "opp" og "ned" piltastene for å gjøre din utvalg. Trykk på "Read" eller "Enter"-knappen når du har gjort ditt valg. Velg ditt kjøretøy året, merke og modell i denne samme måte å fortelle skanneren hvilken type kjøretøy det er skanning. Trykk på "Read"-knappen for å skanne trucken ABS koder.
3

Repair lastebilen basert på funnene i skanneren. Reparasjonen kan innebære noe så enkelt som en ABS sensor i hjulet godt, eller kunne bli så involvert som erstatte hele ABS kontroll modul.
4

Installer skanneren tilbake i OBDII porten på Silverado etter å gjøre de riktige reparasjoner. Gå gjennom alternativene i hver meny å velge ABS og deretter inn dine kjøretøy detaljer igjen. Trykk på "Slett"-knappen på skanneren. Skanneren vil be deg om å sørge for at du vil slette ABS (r). Bruk piltastene til å velge svaret ditt, og trykk "Erase" igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68392.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer