Tegn og symptomer på motorer som Flood

Flooding er et problem stort sett forbundet med eldre bilmotorer. Nyere biler nesten alle har en datastyrt innsprøytningssystem. Dette sikrer at motoren ikke er oversvømmet med mer drivstoff enn det krever i de fleste situasjoner. Men feil som forårsaker flom skje selv på disse motorene og til. Se etter disse avslørende tegn til å gi deg beskjed hvis motoren din har oversvømmet. Smell

Normalt, når en sunn gass motoren går, bør du ikke være i stand til å lukte bensin. Dette er fordi drivstoffet systemet leverer den inn i motoren ved den nøyaktige hastighet at motoren brenner brenselet. I en sur motor, blir brennstoffet som kommer for fort, men ikke er brent. Som et resultat, vil du ofte lukte bensin når du prøver å starte bilen, og det starter ikke vellykket. Hvis du lukter gass ofte når du starter, kan det være et tegn på at motoren er utsatt for flom.
Omstart
p Hvis du gjør feil i å starte bilen på en kald dag, og deretter slå den av med en gang, kan du finne at den ikke vil starte så lett for andre gang. Et kjøretøy som har dette spesifikke problemet er sannsynligvis flom. For å hjelpe et kjøretøy start på en kald dag, sender en bil litt ekstra drivstoff til motoren for å hjelpe det å komme i gang. Hvis bilen ikke er tillatt å kjøre, gjør at drivstoffet ikke brenne av, og bare står der. Dette gjør blandingen for rik når du prøver å starte bilen.
Symptomer

En rekke forskjellige problemer kan påvirke biler på oppstart, men mange av disse har litt forskjellige symptomer. Når en bil ikke starte på grunn av flom, vil motoren fortsette å snu, men det vil ikke fyre opp. Dette er annerledes i forhold til en døende batteri, hvor du kan høre bilen miste energi til å slå av motoren over. Hvis du mistenker flom er grunnen til at bilen ikke vil starte, prøve å la det for en time og forsøke å starte den igjen. Hvis drivstoffet fordamper, kan du være i stand til å starte bilen.
Skitne plugger
p Hvis en motor er oversvømmet alvorlig, kan det skade tennpluggen. Dette betyr at endene av tennpluggene blir våt på grunn av det overskytende brennstoff i systemet. Når en tennplugg er våt, forsøker den elektriske energien som å skyte under oppstart grunnlag ut i stedet for å skyte. Noen ganger skitne plugger kan renses, men oftere enn ikke du bør bytte ut en tennplugg som har tilsmusset på grunn av flom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68588.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer