Defroster Problemer

Uansett hva bilen de kjører , kan bileiere står overfor en rekke vanlige problemer med varmetrådenes , inkludert elektrisk svikt , tidtaker problemer og fysiske skader . Defroster på de fleste bil merker og modeller fungere tilnærmet det samme. Så med sjeldne unntak, løsninger på disse problemene er like like. Sikring

Hvis defroster ikke fungerer i det hele tatt , sjekk sikring . Defroster trekke mye strøm og en gammel eller utilstrekkelig sikring kan lett blåse . Bytte av sikringen er også mye billigere og enklere enn å reparere defroster problemer fra noen annen årsak.
Timer

De fleste Defrostere komme med en tidtaker som hindrer overoppheting ved automatisk å slå av glasset varmeelementet etter ca 10 minutter . Dersom timeren ikke virker , kan imidlertid den varmen fortsetter å sirkulere til den sprekker glasset. Alternativt kan en maskinfeilen tidtaker ikke la varmen komme på i det hele tatt . Forhindre begge disse problemene før de oppstår ved å manuelt stenge defroster av etter bakvinduet er klart .
Fysisk skade
p Det er vanlig, og overraskende lett , for å ødelegge oppvarming gitteret limt til glasset på bakruten . Enhver gjenstand gni mot innsiden av vinduet , for eksempel fra altfor grov rengjøring, kan skade den. Hvis den fysiske skaden er årsaken til defroster funksjonsfeil , vil du eller din mekaniker trenger å teste for ødelagte kretser og reparere eller erstatte dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66304.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer