Feilsøking en projeksjon frontlys

Bil projeksjon frontlysene fokusere en stråle av lys på veibanen. I motsetning til en riflet hovedlys, er strålen mønsteret for en projektor hovedlys veldig presis. Når du har problemer med projeksjon frontlykter, kan du erstatte montering eller frontlys pære, eller du kan ha hele systemet overhalt av en mekaniker. Men før du erstatte noe du bør feilsøke projeksjon system for å unngå unødvendige utgifter. Instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet ved å trekke ned på sikringen panel dekselet med fingrene.
2

Trekk sikringen for frontlyktene med sikringen avtrekker inne i sikringen panel. Finn sikring for frontlyktene med en sikring diagram trykket på undersiden av sikringen dekselet.
3

Bytt sikring hvis metallet stripen inne i sikringen er brutt.

4

Åpne panseret og inspisere det elektriske tilkoblingen kjører til de frontlykter. Kontroller at tilkoblingen er sikker.
5

Parker kjøretøyet slik at det er 25 meter fra en lukket garasje døren og skinne frontlysene på døren for å sjekke frontlys justering. Dårlig sikt om natten og mange projeksjon frontlys "problemer" kan spores tilbake til feil justering av frontlyktene. Dette er fordi projeksjon hovedlys er meget presis i deres strålemønster. Hvis justeringen er slått av selv litt, kan du oppleve en dramatisk reduksjon i synlighet. Frontlykter bør plasseres nederst i garasjeporten fra 25 meter unna, og frontlysene bør overlappe med 50 prosent. Hvis dette ikke er tilfelle, har justert hovedlysene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65090.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer