Hva er årsakene til Brake Booster Svikt i en Ford Ranger?

Brake booster problemer kan være både frustrerende og farlig, spesielt når problemet ikke er med brems booster selv. Fordi vade benytter et vakuum-bremse booster, har svikt vanligvis å gjøre med noen form for lekkasje press, men det kan også være på grunn av en mekanisk feil i akseleratormidlet selv. Motor Vacuum Lekkasje

Den klart vanligste årsaken til brems booster svikt er en mangel på vakuum press. Dette er vanligvis forårsaket av en løs eller sprukne slangen, som gjør at luft kommer inn i systemet. Heldigvis er denne tilstanden vanligvis ganske lett å kjenne igjen fordi vakuum lekkasjer vil føre ofte føre til at motoren gå på tomgang dårlig og nøler på akselerasjon.
Membran Leak

vakuum brems booster har et stort internt membran som kan stivne og utvikle interne lekkasjer over tid. Denne tilstanden er spesielt utbredt i kalde, tørre områder, som har tendens til å påskynde nedbrytningen av mellomgulvet materiale. Det er nesten umulig å finne en brems booster mellomgulvet solgt som en enkelt enhet, og det ville være svært vanskelig å erstatte hvis du kunne finne en.
P Dette er den nest vanligste tilstanden, og det kan diagnostiseres ved å sjekke for hensiktsmessig vakuum trykk og lekkasje i slangen. Hvis det ikke er noen lekkasjer i slangen, og den atmosfæriske port (luftinntak) på baksiden av booster er stadig å trekke luft inn, deretter mellomgulvet er sannsynligvis dårlig.
Pushrod Justering

En feiljustert brems push-rod vil ofte føre til enten overdreven pedalvandring uten fullstendig engasjement eller kort pedalvandring og ekstrem operativ følsomhet. Push-stenger vanligvis ikke gå ut av justering på egen hånd, denne tilstanden er ofte forårsaket enten av en uriktig utskifting av en gammel mester sylinder eller løse festeboltene. Når den opprinnelige tilstanden har blitt utbedret, skal push-rod justeres slik at den strekker seg nøyaktig 0,996 inches fra baksiden av booster (AutoZone).
Plugged Ports

brems booster har en rekke eksterne porter som tillater luften å komme inn og forlate den. Den atmosfæriske (bak) side av booster har et luftfilter som kan bli tett over tid, noe som etter hvert vil føre til en reduksjon i power assist.
Sjekk Valves

lik i funksjon til og jobbe langs siden av portene, kan fjærene som forårsaker et vakuum booster er tilbakeslagsventiler å lukke slites ut eller bryte over tid. De tilbakeslagsventiler kan sette seg fast åpen eller lukket, noe som vil føre til en strøm pause fiasko. Unnlatelse av vakuum-side tilbakeslagsventil er ofte ledsaget av en hørbar pipelyd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64530.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer