1995 Maxima Feilsøking

Nissan Maximas er godt mottatt av mange lesere på grunn av deres ytelse, pålitelighet og luksus, ifølge Edmunds. Men som med alle biler, og med en godt vedlikeholdt og jevnlig vedlikeholdt Maxima vil oppleve problemer over tid. Hvis du kjører en 1995 Maxima, så er du mest sannsynlig nærmer seg noen av de vanligste motor komponentfeil og lekkasjer om at alle eldre biler er utsatt for opplevelsen. Bli kjent med feilsøking og fikse noen vanlige problemer og du vil ende opp med å spare både tid og penger. Du trenger
mekaniker hansker
Stikknøkkel med adaptere og stikkontakter
Floor jack
Jack står
Bottle av kullsyreholdige brus
Hammer
stålbørste
Startkabler
Vis flere instruksjoner
en

Slå på innvendige lys og lykter av din 1995 Maxima hvis den ikke klarer å starte. Dim lysene er et tegn på en sviktende batteri. Bruk et par startkabler til å starte bilen igjen og kjøre den til en auto deler butikken, slik at teknikeren kan sjekke batteriet og skift den om nødvendig. Et annet alternativ kan være at batterikablene ikke er koblet ordentlig til terminalene. Skubbe batterikablene frem og tilbake for å se om kontakten nøtter er sikker så prøv å starte bilen igjen. Mens spreller batterikablene, sjekk terminaler for korrosjon, noe som kan rengjøres ved å helle kullsyreholdig brus i løpet av de korroderte terminaler og skrubbe dem med en stålbørste. Hvis Maxima stammer mens du slår over, så starteren kan være sviktende. Trykk starteren lett med en hammer for å bidra til å re-engasjere den med svinghjul en gang til.
2

knele ned og se under ditt 1995 Maxima for små bassenger av væske på bakken. Motorolje har utseendet av en brun eller sort, tykk oljeaktig substans. Oljelekkasjer kan lett fast, avhengig av hvor pakningen lekkasjen ligger i motorblokken. Sjekk også tetthet av oljefilteret og tappeplugg hvis du nylig har hatt et oljeskift. Kontroller oljenivået med peilepinnen og tilsett mer olje hvis det er lavt. For mye olje vil forårsake overflødig olje å sive gjennom pakninger og tetninger, selv om pakningene er fortsatt i god form. Kjølevæske er vanligvis en grønn farge, men det tar også på en filmy, regnbue-lignende utseende. Uten riktig kjølevæske nivå, kan din Maxima overopphetes, potensielt forårsake katastrofale motorhavari. Kontroller nivået av kjølevann inne i kjølevæske reservoaret på venstre side av motoren, og legger mer hvis det er under minimum linje. De fleste kjølevæsker selges som 50/50 blandinger av kjølevæske og vann som kan legges direkte til ditt kjøretøy. Hvis 1995 Maxima kontinuerlig lekker kjølevæske, så du kan ha en lekk slange. Fortsett å legge til en 50/50 løsning eller destillert vann til kjølevæsken reservoaret inntil slangen er skiftet ut. En dam av rød væske indikerer enten en bremsevæske lekkasje eller en automatisk (ATF) lekkasje. Bruk peilepinnen i bremsevæske reservoaret for å sjekke nivået når bilen har varmet opp. Fikse bremsen eller overføring flytende linjer er en jobb som skal utføres av en mekaniker.
3

Løft 1995 Maxima med et gulv jack deretter plassere bukker under hver inngangsdør, slik at du kan inspisere bremseklossene og rotorer. Fjern dekket på hver side og inspisere tykkelsen på bremseklossene og noen tegn på rotorene 'overflate Tilsynekomsten skadet eller sprukket. Det er mange ulike tegn på bremsesvikt, inkludert knirkende eller sliping når bremsepedalen trykkes inn, en bremsepedal som tilbyr liten motstand når det er deprimert eller når bremsepedalen pulserer når deprimert.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66154.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer