91 Nissan 3,0 Feilsøking

The 1991 Nissan 3.0 er en V-6 installert i Pathfinder sport utility vehicle. Det motoren er relativt enkelt å feilsøke for eiere med grunnleggende mekanisk kunnskap. Det har ikke motorytelse sensorer og en elektronisk leser er ikke nødvendig for feilsøking. Pathfinder har god plass i motorrommet for visning og lokalisere ulike deler og det har nok klaring for inspeksjon under den. Motoren har noen vanlige problemer som vil bidra til å forenkle feilsøkingen. Du trenger
Trickle lader
Voltmeter
Hammer
Stikknøkkel
injektorer
Fuel pump
Crescent skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Vri nøkkelen og forsøker å starte motoren. Hvis den ikke vil starte, må du lade batteriet med en vedlikeholdslading lader og starte motoren. Bytt ut batteriet hvis det ikke holde kostnader. Hvis batteriet er ladet og motoren opplever strømbrudd, teste dynamoen med et voltmeter. Bytt dynamoen hvis den ikke leverer strøm.
2

Test startsolenoiden hvis batteriet har strøm, men motoren ikke vil starte. Trykk på startsolenoiden med en hammer som midlertidig løsning, men til slutt så må den fjernes med en pipenøkkel og testet av en profesjonell. Starteren er plassert på undersiden av motoren.
3

Vri nøkkelen og lett treffer gasspedalen. Hvis motoren skrur men ikke starter eller krever overdreven gass til å begynne, er drivstoff sprøytebrukere sviktende. De seks injektorer er en vanlig sviktende punkt på Nissan 3.0 og de ofte må skiftes ut. Motoren kan også kreve nye tennplugger.
4

Drive bilen for å teste motorytelse. Variere hastigheten og kontroller for strøm fosser og sputtering. Hvis motoren ikke har glatte makt overganger, kan drivstoffpumpen være sviktende. Drivstoff sprøytebrukere kan også være skittent og tilstoppet.
5

Liste for angiveri når du starter motoren og også når skarpe svinger. Kontroller belter og skift ut om de er slitt. Hvis beltene er gode, bruker en halvmåne fastnøkkel til å stramme dem og eliminere støy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67809.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer