Drøye problemer med en 1995 Oldsmobile Aurora

I 1995 debuterte Oldsmobile full-size luksus sedan, Aurora,. Bilen har sterke resultater på veien, samt en rekke standard funksjoner som gjør beboerne komfortabel. Hvis 1995 Aurora har problemer med steiling, er det noen mulige årsaker til problemet. Vakuum lekkasje
p Hvis det er en lekker vakuum slange eller en blåst hodet eller inntak manifold pakning på Aurora, kan det meget vel være kilden til de drøye problemer. Pop panseret av bilen og inspisere hver slange med en klemme, slik at ingen er sprø. Sjekk også hver slange tilkoblinger å sørge for at de er sikre. En bil butikk kan også hjelpe i å søke etter et vakuum lekkasje, spesielt de som er vanskelige å finne.
Eksos hindring
p Hvis det er en hindring i eksossystemet av Aurora, vil motoren stall ut. Siden motoren fungerer på trykk, hvis eksosen ikke kan unnslippe, kan frisk luft og drivstoff ikke inn i motoren for å holde forbrenningen i gang. Hindringen kan være så enkelt som et objekt fast i eksosrøret på bilen, eller det kan være fra en tett katalysator. En kvalifisert auto tekniker skal kunne finne kilden og løse problemet.
Airflow Sensor

masse luftstrømmen sensor i Aurora ligger i luftinntak, like før spjeldhus. Massen luftmengde måler hvor mye luft som kommer inn gjennom luftinntaket, som bilens datamaskin bruker til å justere luft /drivstoffblandingen for å oppnå optimal forbrenning i motoren. Hvis sensoren er ødelagt eller tilsmusset, vil det ikke sende den riktige informasjonen til bilens datamaskin. Hvis ikke nok luft inn i motorens sylindere, vil motoren kveles og stall.
Engine Compression

Eldre motorer kan miste sin komprimering, noe som fører til drøye problemer. De stempelringer eller sylindre i motoren kan slites ut over tid, forårsaker lekkasjer i motoren. Disse lekkasjene gjøre det vanskeligere for en gammel motor for å holde knirkefritt og kan til slutt føre til at motoren kveles ut. En automotive tekniker kan utføre en komprimering sjekk på motoren for å se om dette er kilden til problemet. Hvis det er årsaken, vil en motor gjenoppbygge rette opp situasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64902.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer