Hva er årsaken til Hard Shifting i en Automatic Transmission?

Transmission problemer er en av de mest alvorlige og dyre kjøretøy problemer å reparere. Overføringer vanligvis koste i overkant av tusen dollar for å fikse, og hvis ikke fungerer som den skal, kan gjengi et kjøretøy helt immobile og ubrukelig. Når en sending begynner å vise tegn på problemer, må det bli ført til en overføring ekspert og betjenes så snart som mulig for å unngå å pådra alvorlige skader. I noen tilfeller kan fange en overføring problem tidlig hindre overføring svikt. Transmission Fluid

Sjekk din girolje. Hvis sendingen er lite væske, eller hvis væsken er gammel og misfarget, kan det være å klandre for den harde giring. Hard giring kan oppstå på grunn av mangel på smøring i overføringen. Girolje bør være rødlig i fargen og i stor grad gjennomsiktig.
Sensorproblemer

De fleste moderne biler er utstyrt med et bredt utvalg av sensorer, inkludert de som styrer hvordan og når bilens girkasse skift. Dersom sensorene ikke får de riktige signalene og opplesninger, kan det føre til skiftende problemer. Hard giring kan være forårsaket av en langsom sensor eller en som sender ut gale signaler fra motoren. En defekt fartsmåler kan være å klandre for rapportering at kjøretøyet er i gang saktere eller raskere enn den faktisk er.

Vacuum Problemer

Problemer med vakuum linjer på en overføring har vært kjent for å forårsake hardt skiftende. Tilstoppet, bøyd eller frakoblet vakuum linjer påvirker trykket i overføringen og kan forårsake grov skiftende å skje.
Feilkoder

overføring kontroll modul på bilen butikker overføring feilkoder. Hvis du har en vanskelig tid å diagnostisere hvorfor overføringen er skiftende hardt, kan du ta bilen til en overføring tjeneste mekaniker og har disse feilkoder lese. Disse kodene skal gi deg en god idé om hvorfor sendingen din er skiftende hardt og hvordan det kan repareres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66597.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer