Toyota Truck Problemer

Toyota gjennom årene har hatt et langvarig rykte for kvalitet og pålitelighet i sine lastebiler. Imidlertid klarte dette ryktet for å hindre ulike problemstillinger fra beskjæring opp fra tid til annen om sine lastebiler og deres ytelse . Mange av problemene har en tendens til å bli assosiert med motor, elektronikk eller bremsesystemet . Bremser

Siden introduksjonen i 1970 har Toyota truck hatt et rykte for å være i stand til å kjøre flere hundre tusen miles før bryte ned . Men i slutten av 1990 den første store tilbakekallingen skjedde med Tundra bremsesystem og mismatch med målepunkter . Resultatet var lett vridd rotorer som trenger dyre endring -outs på mindre enn 15.000 miles .
Fuel Injection
p Med overgangen fra forgassere til bensininnsprøytning , lastebiler begynte også å lide klebriggjøring av spjeldhus montering og injektorer . Mens Detaljhandel med drivstoff injektor rengjøringsmidler forsinket dette problemet for en stund , ville til slutt Toyota eiere finne seg å betale for profesjonelle rengjorde av systemer .

Gass Switch Issues

på slutten av 2000-tallet Toyota lastebiler led av samme tilbakekalling problemet som andre Toyota bilmodeller med en defekt elektronisk gasspedal bryteren. Mens du følger næringen i å bytte over til elektroniske throttle systemer og gjør unna med kabel activators , led Toyota lastebiler elektriske feil som akseleratorer fast og forårsaket ulykker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65501.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer