Hva er årsaken til en dårlig Katalysator?

En katalysator er enkel nok i konstruksjon og hensikt at det ikke skal være pirkete, men det er. Dette høyt utviklet enheten er bilens primære utslippskontroll apparat, og blir lett skadet. Bly

Selv blyholdig drivstoff er en fin måte å forebygge banke på eldre motorer, dette er mykt metall additiv øyeblikkelig, substrat-tilstopping død for katalysator. Du kan ikke få blyholdig drivstoff på bensinstasjoner lenger, men du kan kjøpe den på noen racerbaner å bruke på det sporet.
Mangan

Noen brensel inneholder tilsetningsstoffet MMT (methylcyclopentadienyl mangan tricarbonyl), som hindrer motoren knock. EPA bestemt i 1995 at MMT er manganinnhold ikke ville skade katalysatorer, men som siden har vist seg usanne for enkelte typer omformere.
Silicon

Frostvæske inneholder mineralet silisium, som vil forurense omformere hvis de tillates å komme i kontakt. Interne kjølemiddelsjekk kan skje på toppakning, inntak manifold pakning eller kjølevæske crossover og inne en sprukket topplokk.
Zinc

Sink er nesten like ille som fosfor når det gjelder converter forurensning, og kan fortsatt bli funnet som en ingrediens i visse typer motor olje tilsetningsstoffer.
uforbrente hydrokarboner

-brent drivstoff utvist av en feil innstilt motor kan samle seg i omformer, drastisk øke den interne temperaturen. Dette meltdown tilstanden kan ikke bare ødelegger katalysatoren, men kan faktisk føre til flash antennelse av omkringliggende brennbare som fett og olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64513.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer