Hvordan lese diagnose på en 2007 Tundra

En 2007 Toyota har flere systemer i stand til selvtesting. On-Board Diagnostic system er kanskje den mest ofte tilgang, så det inkluderer motor, drivstoff-systemet, utslipp og elektriske nettverket. Det finnes andre systemer på plass, men for eksempel ABS bremser og kollisjonsputer. Hver av disse kjører et batteri av tester, og når konsistente problemer blir funnet, kommer en varsellampe på Tundra-oversikten på. Tilgang til disse kodene krever diagnostisk maskinvare og samme prosedyre. Du trenger
Diagnostic scanner
Vis flere instruksjoner
en

Look under Tundra-oversikten og til høyre for rattstammen. Der vil du finne et udekket datamaskin stikkontakt. Koble diagnostisk skanner til dette uttaket og slå den på.
2

Slå på Tundra elektriske system. Noen skannere, avhengig av merke og den spesifikke diagnostiske system du arbeider med, vil også kreve at du starter motoren.
3

Se på enhetens skjerm. Hvis det er koder som venter på deg, så enheten har blitt produsert med automatisk kode henting programmert i. Hvis ikke, så må du gå inn i den aktuelle system-lesing kommandoen. Hvordan du gjør dette varierer fra skanneren merkevare og av kjøretøyets systemet du har tilgang til. Utsett til de nøyaktige instruksjoner ligger i skannerens bruksanvisningen.
4

Se igjen på enhetens skjerm. Kodene vil være der, men de fleste billigere diagnostiske enheter er ikke programmert med definisjonene. De fleste er enkle kodelesere. Det finnes måter å lese kodene før du ser opp sine definisjoner. Først skille kodene av deres status. For eksempel vil OBD-II-systemet skille mellom "pending" og "Feil"-koder. Venter koder har skjedd på en lav frekvens. Tundra datamaskin bemerker deres eksistens, men slår seg ikke på "Check engine" lys. Feilkoder har skjedd ofte, og de aktiverer Tundra er "check engine" lys.
5

Se på kodene selv. Koden indikerer et problem med blokkeringsfrie bremsesystemet vil normalt være en tallrekke. OBD-II koder er alfanumerisk. Det første brevet vil fortelle deg hvor problemet er vanligvis plassert. For eksempel, står "P" for drivverket og omfatter motoren og utslipp system. "B" står for "Body" og dekker brems problemer som ikke omfattes av ABS-systemet. "C" refererer til det elektriske systemet, og "U" betyr nettverkskommunikasjon.
6

Slå opp betydningen av hver kode. De fleste OBD-II-enheten manualer vil tilby de generiske koden beskrivelser. Dette er koder som brukes av alle post-1996 biler solgt i USA. Toyota har et eget sett med OBD-II-koder som kan bli funnet på nettet.
7

Vurder hver av normens betydninger. Du må bestemme om du vil reparere problemene selv eller kjøre Tundra til en Toyota-godkjent mekaniker. Hvis du velger for profesjonell hjelp, få inn kodene du har kopiert fra din diagnostisk enhet på et ark. Dette vil spare deg i diagnostiske avgifter når du kommer til verksted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67144.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer