Hvordan bruke en OBD-II

The OBD-II strekkodeleser er en type universell automotive datamaskin kode leser. Før 1990-tallet, hadde enkelte bilprodusenten sitt eget sett med koder og kode lesere til å bruke for uavhengige diagnose formål. OBD-II strekkodeleser fungerer for alle merker av biler, og kan finnes på nesten alle mekanikere butikker og deler butikker i USA. Det er den primære diagnostiske verktøy som brukes av bilreparasjonsverksteder personer når diagnostisere og reparere et problem på et kjøretøy. Den OBD-II-kodeleseren er enkel og effektiv i bruk. Instruksjoner
en

Finn bilen din datamaskin. Det er vanligvis en svart, plast elektroniske boksen under dashbordet i bilen. Bestemt sted vil variere litt, så sjekk bilens eiere for å finne ut den nøyaktige plasseringen av datamaskinen. Den har en åpning på den ene siden hvor du kan plugge kabelen til OBD-II-kode leseren inn i den.
2

Vri nøkkelen i bilen til "på" og sett pluggen slutten av OBD-II-koden leserens kabelen til mottakeren port på datamaskinen. Kontroller at check engine eller andre Feilfunksjonslampe lysene er på, hvis de ikke er det, vil du ikke motta noen koder fordi bilens datamaskin har følt et problem innenfor systemet. Trykk på knappen på koden leseren å skanne datamaskinen. Noen kodeleserne vil gjøre dette automatisk, så les instruksjonene i koden din leserens bruksanvisningen for å finne ut hvordan din modell opererer før du bruker den, slik at du vet hva du kan forvente.
3

Noter kodene som vises på skjermen på din kode leser. Dette er de feilkoder som forårsaker bilens Feilfunksjonslampe lys til å komme på når datamaskinen registrerer et problem.
4

Dekode feilkoder med OBD-II kode leser brukerveiledning eller et nettsted som som Engine Light Hjelp, som gir lister over feilkoder av både bil produsent og generiske koden oppføringer. Når du har dekodet dine feilkoder, vil du har diagnostisert problemet med bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68230.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer