Hvordan Oversett til P6045 Kode i en 2001 Dodge Dakota

Her er et interessant problem: Hvordan tolker du en diagnostisk feilkode som ikke eksisterer? Den første siffer av en DTC viser om det er en generisk (angitt med en null) eller en produsent-spesifikke (angitt med en, to eller tre) koden. Hvis du gjør regnestykket, så du har sikkert lagt merke til at kodesystem ikke gå opp til seks - så, ikke kode P6045 ikke eksisterer. Det kan være på tide å backtrack, dobbeltsjekk og gjøre noen lekser på skanneren. Instruksjoner
en

Sjekk at du ikke har fått noen av dine tall bakover, og at LCD-skjermen på skanneren ikke er skadet. Dette er den minst sannsynlige alternativet, siden innarbeide de to første tallene gir deg koden P0645 - som ikke gjelder for denne lastebilen heller. En skadet LCD-skjerm kan føre til en null å se ut som en sekser, men det er lite sannsynlig her også, kode P0045 indikerer en turbolader problem, og 2001 Dakota kom ikke med noen turboladede motorer. Men det kan ikke skade å være sikker.
2

Forskning skanneren. Regjeringen opprinnelig mandat OBD-II som et middel for å redusere sine kostnader når du gjør utslipp sjekker, og målet var å skape en generisk kodespråket leses av alle utslipp datamaskin. Dette er de "P0" koder, og noen OBD-II scanner vil lese dem. De fleste generiske skannere vil ikke lese alle de "P1", "P2" og "P3" koder, og er i stedet programmert til å spytte ut en tull kode som vil sende deg tilbake til forhandleren. Denne "P6" koden kan være nettopp en slik sak.
3

Undersøke kontroll datamaskin. Motorkontroll datamaskiner er akkurat som alle andre maskinen, de kan krasje eller bli fysisk skadet. Kaster ut en tull koden kan være datamaskinens hvite flagget - det er datamaskinen som sier "jeg er stekt. Erstatte meg "At slike tull koder er vanligvis en indikasjon på en feil RAM-modul er akademisk;. En død datamaskin er en død datamaskin. The Dakota ikke spesifikt har noen teknisk service bulletiner eller tilbakekallinger forbundet med dataproblemer, men små ting kan skje i løpet av et tiår eller mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68751.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer