Hva er årsakene til Clutch Pedal Vibration?

I en bil utstyrt med en manuell girkasse, er clutchen det viktigste leddet i overføring av kraften fra motoren til overføring. Fordi clutchen er direkte involvert i denne overføring av motorkraft, er problemer med clutchen vanligvis uttales og lett synlige. I mange tilfeller problemer som pedal vibrasjoner gir en anelse om hva som går galt. Forskyvning

Mistilpasning oppstår når clutchen forsamlingen ikke er riktig justert med svinghjul. Dette fører til at clutchen å engasjere seg ujevnt, plassere en ubalansert belastning på clutch og svinghjul overflater. Den vanlige resultatet er chattering, pulserende og vibrasjoner i clutchpedalen.
Broken Membran Spring

blender våren styrer mengden av trykket til trykkplaten og clutch plate, og plasser dem mot svinghjulet. Hvis blender våren er skadet eller ødelagt, dette fører til at clutch plate til å engasjere svinghjulet ujevnt når den brukes eller slippes, som igjen fører til vibrasjon og pulsering av clutchpedalen.
Warped Clutch Disc

clutch platen er den delen av clutch forsamlingen som faktisk forbinder svinghjulet til overføring når du kopler inn clutchen. Det er laget av et materiale som kan sammenlignes med bremseklosser, og opererer på den samme prinsipp av friksjon. For å fungere riktig må alle kontaktflatene på clutch forsamlingen være jevn og flat, inkludert clutch platen. Hvis clutch plate blir vridd på grunn av slitasje eller overoppheting, vil det ikke engasjere seg jevnt med svinghjulet og trykkplaten. Dette resulterer i chattering, vibrasjon og clutchpedalen pulsering.
Feil Throw-Out Peiling Installasjon

innkast ut lageret er den delen av clutch forsamlingen som engasjerer og slipper clutchpedalen. Når du trykker inn clutchpedalen, de innkast ut bærende beveger seg fremover og presser på trykkplaten fingrene, noe som frigjør våren trykk og presser trykkplaten mot clutch platen.

En feil installert kaste ut lageret vil ikke kontakte trykkplaten fingrene jevnt eller jevnt. Dette fører til at trykkplaten å presse mot clutch platen ujevnt, fører til vibrasjon og pulsering av clutchpedalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65228.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer