Feilsøking blinklyset Problemer på en 1985 Ford F150

The 1985 Ford F150 fulgt et lignende oppsett til alle Ford lastebiler og SUVer med hensyn til blinklys. Signal-ruter gjennom tenningslåsen til blinklys rele. Releet avbryter signal før du går til lyset, slik at lyset å blinke på og av. Problemer med noen aspekter av systemet vil føre til at lysene til å ikke aktivere, eller forbli tent uten å blinke ut. Finne årsaken tar ca 10 minutter. Du trenger
Needle-nese tang
Replacement sikring
Replacement blinklys relé
Vis flere instruksjoner
en

Start kjøretøyet og aktivere fare lysene. Faren relé er atskilt fra det av blinklyset. Dersom alle lysene blinker riktig, er problemet med blinklys releet eller bryteren. Aktiver blinklys for førerens og passasjerens side, og overvåke aktiviteten til lysene.
2

Bytt pæren hvis samme side lys på den motsatte enden av bilen blinker vilt mens tilsvarende lys gjør ingenting. Du kan ha to utbrente lyspærer på den ene siden, så sjekk begge.
3

Bytt sikring hvis det ikke skjer noe i det hele tatt med blinklys, men de farlige lysene drives riktig. Sikringen panelet er plassert under dashbordet på tilgangspanelet til venstre for rattstammen. Kontroller sikringene for både blinklysene og blinklys. Et diagram er trykt på omslaget til sikringen panelet viser plasseringen av begge. Nebbtang gir trekke sikringen lett.
4

Sett på blinklys releet hvis blinklysene fungerte, men ingen av blinklys aktivert, eller alle lysene aktiveres uten å slå av. Releet er på toppen av sikringsdeksel. Det er en sylindrisk plugg i det nedre hjørne av sikringsdeksel. Det trekker rett ut.
5

Trace ledningene til de lysarmaturer. Flertallet av ledningene er skjult, så se på forbindelsene til pærene. Sjansen for et problem med ledningene er veldig slank. Bytt pluggene hvis det er store tegn til rust eller korrosjon, og er du kjent med prosessen med skjøting ledninger. Ellers bør du ha en profesjonell erstatte ødelagte ledninger.
6

Ta bilen til en profesjonell for å ha bryteren erstattes dersom sikringen, pærer, tilkoblinger og stafett opererer alle riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66063.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer