Min Honda CM200 vil ikke starte

The Honda CM200 er en fire-takts street sykkel som var populære på begynnelsen og midten av 1980-tallet. Det er en ganske enkel motorsykkel å lære å ri og gjorde en god forrett street sykkel for mange mennesker. Som enhver motorvogn, når sykkelen blir eldre kan du oppleve at det er utsatt for noen problemer med å starte. Imidlertid kan de fleste av disse problemene være løst av eieren i sin egen front yard eller garasje. Du trenger
Batteri meter
Spark plug socket og skralle
Flathead skrutrekker
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller drivstoff tank. Dersom kjøretøyet er ute av gass er det ikke vil starte. Det kan ikke engang starte hvis det er en liten mengde drivstoff. Legg drivstoff og se om motorsykkelen starter. Sjekk batteriets ladenivå med en batterimåler. Hvis du ikke har en meter, vil de fleste deler butikker sjekke batteriet for gratis.
2

Sjekk gassvaieren. De vil slitasje og rust i løpet av årene. For å undersøke kabelen settes gasshåndtaket for å se om den beveger bryteren på forgasseren. Hvis den ikke gjør det, så kan kabelen være brutt. Hvis gassvaieren er brutt deretter erstatte det.
3

Kontroller tennpluggen. Ta ut tennpluggen og undersøke det. Det er best å erstatte en tennplugg hver vår, men hvis du ikke har, og den har en mørk sot så det må byttes ut. Kjøpe den spesifikke tennpluggen og sett den tilbake i gnist hull. Ikke stram for hardt fordi pluggen kan ryke.
4

Kontroller drivstoffilter. Den vil bli plassert på drivstoffledningen rett før motoren. Fjerne den og erstatte. Dette er en annen del som skal byttes ut hver fjær. Det vil passe rett på slangen for drivstoff linje. Bare trykk på drivstoff linjer tilbake på filterholderen.
5

Kontroller drivstoff ventil. Det kan være fastlåst i lukket stilling. Hvis dette er tilfelle erstatte ventilen. Dette vil kreve en Phillips skrutrekker for å erstatte. Denne ventilen festes til drivstoff linje, og du vil ønske å klemme drivstoffslangen for å unngå et drivstoff utslipp under ventil erstatning.
6

Forsøk på å presse starte motorsykkelen. Start med å skyve den til ca 10 miles i timen, og deretter hoppe på sykkelen og inn første gir. Du blir nødt til å kverke den for å få drivstoff inn i den. Hvis den ikke starter, så du kan ha alvorlige problemer som vil kreve en profesjonell mekaniker til å undersøke veivhuset og stempel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66745.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer