Slik feilsøker Blown tennplugger i en '99 Ford F-250

The 1999 Ford F250 ble produsert i to serier, den F250 og F250 Super Duty. Basen motor for 1999 F250 var en 4,6-liters V-8 motor. En 5,4 liters V-8 og 6,8-liters V-10. Det finnes to typer av tenning systemer på 1999 F250. En type bruker en tennplugg ledning mellom tennpluggen og spolen modulen. Den andre typen benytter et spiral-on-plugg eller COP-system, med en separat viklede lag over hver tennplugg. Fremgangsmåten for å få tilgang til tennpluggene vil variere, men tennplugg kontrollrutiner er de samme. Du trenger
Spark plug boot tang
3/8-inch-drive skralle
3/8-inch-drive Plugghetter
3/8-inch-drive, 6-tommers -utvidelse
tennpluggen verktøy
Nye tennplugger - platina eller høyere klasse
3/8-inch-drive momentnøkkel (måling tommers-pounds)
Vis flere instruksjoner

en

Åpne panseret på F250. Koble den negative batterikabelen fra batteriet, med en skralle og socket.
2

Fjern en av tennplugg ledninger fra en tennplugg, ved hjelp tennpluggbeskytteren tang til å trekke ledningen fri fra tennpluggen plugg. Trekk over kabelen ved støvelen i stedet for ledningen, fordi trekk wiren kan skade enden av tråden er festet til tennpluggen. Hvis pluggen ledning er festet til en spole-mot-plugg, eller COP, fjerner den eneste festeskrue fra COP, ved hjelp av en skralle-og stikkontakt. Trekk spolen ut av tennpluggen med en vridende bevegelse.
3

Inspiser den indre enden av ledningen for brennmerker eller overflødig korrosjon. Inspiser hele tennplugg ledningen fra kontakten til spolen pack, for sprekker eller skadet vindsperre. Hvis skade er til stede, erstatte alle tennpluggen wires.Remove tennpluggen fra motoren, ved hjelp skralle og Plugghetter med utvidelsen, hvis det er nødvendig. Inspiser tennpluggen for skade på påhengsmotoren hvite keramiske slutt. Inspiser avfyring enden av pluggen for overskytende korrosjon, olje buildup eller hvit eller svart innskudd.
4

Sjekk gapet på tennpluggen å sørge for at det ligger mellom 0.052 og 0.056 inches. Bruk et gap verktøy for å kontrollere gapet. Ikke endre gap på noen brukte platina tennplugger. Bruk tabellen i "Reference" i denne artikkelen for å finne årsaken eller årsakene til den skadede plugg.
5

Utfør de riktige reparasjoner på F250 for å eliminere kilden til tennpluggen begroing eller forurensning. Installere nye tennplugger på motoren hvis du finner en foulet plugg under inspeksjon din. Trekk til nye tennplugger mellom 40 og 62 tommers-pounds, ved hjelp av en 3/8-inch-drive momentnøkkel, tennplugg kontakten og forlengelse hvis nødvendig. Monter tennplugg ledninger ved å skyve dem på ved oppstart. Installer COP ved å skyve den på pluggen med en liten vridning bevegelse. Stram COP skruen tettsittende med skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68667.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer