Slik feilsøker A /C i en Toyota

The A /C i din Toyota holder hytta sval når det er varmt ute. Toyota bruker AC-kompressor med R134 som kjølemiddel i avgivelsessystemet. Du bør slå AC kompressor på minst en gang i måneden gjennom hele året (selv i off season) i flere minutter bare for å være sikker på at kompressoren får litt bruk. Hvis kompressoren svikter, må du erstatte det. Men først bør du feilsøke A /C i din Toyota siden erstatte A /C komponenter kan bli veldig dyrt. Instruksjoner
en

Start motoren. Slår AC blåser til "høy" og slår AC til den kaldeste innstillingen.
2

Vent til motoren varmes opp. Vanntemperaturen målerviseren skal sitte mellom øvre og nedre merker, fortrinnsvis i eller nær midten av måleren, når motoren har nådd normal driftstemperatur.
3

Sjekk for kald luft fra HVAC vents. Hvis det ikke er kald luft, har du enten en kompressor problem, eller har du et tilbehør belte problem.
4

Åpne panseret og lytte til tilbehøret beltet. Hvis det er angiveri, kan det må byttes ut. For å kontrollere at beltet er skadet, slå av motoren og visuelt inspisere beltet. Sjekk tilbehøret belte som looper rundt A /C kompressor trinse på høyre side av motoren. Beltet bør være i god stand uten chipped belte tenner og ingen tegn til slitasje. Hvis beltet ikke viser tegn på slitasje eller er skadet, må du skifte den ut. Hvis beltet er greit, så A /C kompressor trenger service.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64646.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer