Hvordan Test en Automobile Relay Switch

The automotive relé brukes til å styre en høy-aktuell enhet, som en elektrisk kjølevifte eller en a /c kompressor clutch, med en lav-strøm bryteren eller datamaskin krets. Dette gjør bruk av lette ledninger og brytere, samt kontroller, mulige i dagens biler og lette lastebiler. Dette legges vektreduksjon kan sees i et drivstoff-kjørelengde forbedring. Du trenger
Automotive krets tester
Vis flere instruksjoner
en

Finn stafetten ved å henvise til service manual. Hvis du ikke har en service manual spesifikk for bilen din, kan du få en i elektronisk format nå. Sjekk ut dette på www.diy-auto-repair.com/alldata.html. Den inneholder den samme informasjonen som brukes i profesjonelle butikker og er tilgjengelig i lave kostnader, online abonnement format.
2

Koble releet og vri tenningsbryteren til kjørestilling. Deretter tester stafetten kontakt for strøm og jord. Ser på baksiden av stafetten, vil du legge merke til at to av de fire ledningene som går inn til pluggen er større i diameter enn de to andre. Disse er de høy-strømkrets ledninger. Man skal ha strøm når nøkkelen er på, og den andre skal ha bakken. Hvis det ikke er strøm, sjekk sikringen, og hvis det ikke er noen grunn for enheten releet kontroller (vifte, clutch, etc.).
3

Test de resterende to ledninger for strøm og jord. En ledning vil være jordet, og hvis kretsen er datastyrte, vil bare være jordet med nøkkelen på. De resterende ledningen vil bli drevet og hvis det er datastyrt, vil være på når nøkkelen står i på-posisjon. Hvis det ikke er bakken, sørg for at vilkårene er oppfylt for at maskinen skal slås på bakken. Disse forholdene kan bli funnet i service manual. Dersom vilkårene er oppfylt og ingen grunn er til stede, er datamaskinen faulty.If ingen makt er funnet på strømledningen, sjekk sikringer og brytere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64498.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer