Tegn på en dårlig Altenator

Symptomene på en dårlig dynamo kan i utgangspunktet etterligne de av et dødt batteri. Dette kan føre til at noen drivere for å bytte batteriet uten å vite årsaken. Feildiagnostisere en dynamo problem kan føre et kjøretøy eieren å erstatte flere batterier som defekt dynamo bare drenerer hver nye batteriet for strøm. Raskt Tømming Batteri

En sviktende dynamo er ikke i stand til å fylle opp bilen batterilading, mens bilen er i drift. Dette resulterer i en raskt tømt batteriet, noe som fører til en nei-start tilstand. Batteriet vil ikke kunne opprettholde en kostnad, selv når det er jump-startet. Et kjøretøy med en dårlig dynamo kan svare på hoppe-start og kan i utgangspunktet fungere som normalt. Dette vil ikke vare for lenge, vil som bilen stall første gang det er i en inaktiv posisjon på grunn av mangel på ansvar regenerasjon.
Vedvarende Check Engine /Sjekk Batteri Lys

Et kjøretøy som opplever en dynamo problem kan belyse sin "Check Engine" light under oppstart og holde lyset på i løpet kjøretøy drift. Check engine lyser vanligvis gul og er ofte plassert på dashbordet. Bilen elektronisk kontroll modul kan også slå på "Check Battery" lys, som det oppdager et problem med batteriet lade nivåer. Denne lampen lyser rødt og indikerer en mer umiddelbar dynamo /batteri problem, for eksempel en mangel på tilstrekkelig spenning til å holde bilen kjører.
Over-ladet batteri
< p> En dårlig dynamo kan faktisk produsere for mye spenning og overlade batteriet. Symptomer på dette problemet kan inkludere overoppheting av dynamo, brent ut lyspærer fra overspenning og skadede batteriplatene. En dynamo som konsekvent overopphetet vil vise skadet interne komponenter, noe som resulterer i et behov for å erstatte det. Batteriet kan også bli skadet ved overlading, sammen med kontakter og ledninger som går fra batteriet til generatoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65918.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer