Symptomene på en Defekt Coil Pack

Coil packs har erstattet standard distributør cap på mange motorer, siden de forbedrer effektiviteten i tenningssystemet. Snarere enn å bruke en distributør cap og rotor å sende en gnist gjennom ledningene, coil pakke ganger gnisten via en elektronisk puls fra tenning. En viklede lag består av et lite plastisk tilfeller inneholder en elektronisk modul som kan kobles til fire, seks eller åtte plugg trådutløp nipler (avhengig av størrelsen på motoren). Motor Lys og Trouble Codes

En opplyst "Check Engine" light eller en feilkode vil gi din første indikasjon på en defekt spole pack. Hvis din "Check Engine" lyset slår seg på mens motoren går, kan det tyde på en av mange mulige problemer --- inkludert en defekt spole pack. Hvis det er nødvendig, kan du besøke din forhandler og har en mekaniker hekte en kode scanner (en liten håndholdt datamaskin) til bilen for å fastslå den eksakte kilden til problemet. Koden skanneren viser en feilkodenummeret; mekanikeren deretter refererer til en feilkodenummeret bok å tyde problemet komponent. Å feilsøke ditt eget system problem, leie en kode skanner og bok fra ditt lokale auto supply butikken og følg instruksjonene.
Cracked Coil Packs

Cracked spiral packs viser symptomer spesielt i kaldt og vått vær når fukt har kommet inn i motorrommet. Sprukne spiral pakker kan føre til en grov-kjører motor eller en feiltenning på tomgang. Fuktighet som sitter i sprekken av en sprekk på viklingslaget vil tillate en gnist (ARC) å reise lengden av sprekken til den når en første kilde, hvor det påføres en direkte kort. Elektriske gnister hoppe fra en sprekk i viklingslaget tilfelle ledsaget av et høyt elektrisk klikke eller knipser lyd indikere en sprukket spole pack.
Dårlig drivstofføkonomi

Hvilken som helst av de spiral-kontaktene kan svikte, rane tenning av den gnisten som er nødvendig for å brenne brenselet. Ubrent brennstoff tillates å passere gjennom eksos vil føre til en merkbar reduksjon i drivstofføkonomi, ettersom motoren må arbeide hardere å opprettholde den samme hastighet og kraft. Svak motorytelse vil følge defekt spole pakke ytelse.
Utslipp

Enhver svart røyk ut av eksosrøret vil indikere, rå, ubrent drivstoff. En altfor rik blanding ser ut som regn, svart røyk eksos som kommer ut av røret under alle motor operasjoner, enten tomgang eller høy hastighet omdreininger per minutt (rpm). Ruse motoren flere ganger kan vise denne tilstanden. En back-utkast av uforbrent drivstoff kan komme inn i kupeen gjennom åpne vinduer mens du kjører, vil du legge merke til lukten av rå gass, noe som kan føre til kvalme
Katalysator
.

En lukt av svovel eller brent råtne egg kommer fra understellet på bilen vil indikere en drivstoff-mettet katalysator. Katalysatorer kan bli vått av brensel når viklede lag ikke produserer en sterk gnist eller konsekvent nok til å antenne brennstoffblandingen. Denne feilen kan tette katalysatoren og forårsake mottrykk i eksosen. Extreme mottrykk vil føre til at motoren kjøres omtrent, dør under tomgang eller ikke starte i det hele tatt.
Miss Under Load
p Hvis kjøretøyets motor savner eller nøler mens under en belastning, som i kjører opp en skråning mens hauling en trailer, kan du enten har en defekt spole pakke eller løse plugg ledninger på coil pakke brystvorte tilkoblinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65919.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer