Slik installerer en termostat på en 2000 Volkswagen Golf

The 2000 Volkswagen Golf er en flott subcompact bil som har funnet sin vei inn i hjertene til mange dedikerte Volkswagen eiere. De fleste subcompact biler har en tendens til å ha problemer med overoppheting på grunn av deres mindre motorer og radiatorer. Konstant oppvarming og kjøling sykluser av motoren føre fjæren inne termostaten å slites ut raskt. Skifte utslitt termostaten vil bidra til at motoren din forblir kjører i lang tid framover. Du trenger
2000 Volkswagen Golf termostat
2000 Volkswagen Golf termostat pakning
Wrench
Bucket
Vis flere instruksjoner
en

Følg toppen radiator slangen fra radiatoren til der den kobles til motoren. Metallet del til hvilken slangen kobles kalles dekselet til termostaten. Fjern de to boltene som holder termostathuset på motoren med en skiftenøkkel. Løfter slangen vertikalt for å drenere overflødig væske inne i radiator slangen tilbake i radiatoren. Dette vil hindre søl væske på motoren.
2

Fjern det gamle termostat som er plassert under dekselet til termostaten med fingrene. Det er ikke boltet på plass og skal komme ut lett. Plasser den nye termostaten på plass.
3

Trekk termostat pakning av Golf motor og erstatte den med en ny. Noen ganger kan en gammel pakning kan stikke. Hvis det stikker, bruk en liten skrape å skrelle pakningen av motoren. Plasser den nye pakningen på motoren og linje opp hullene for termostatdekselet bolter med hullene på motoren.
4

Plasser termostaten dekselet på toppen av termostaten pakningen og skru den tilbake i sted. Start Golf og sjekk pakningen for lekkasjer. Hvis du finner en lekkasje kan du bruke noen RTV pakning maker på hver side av pakningen for å bidra til å fremme en bedre tetning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64907.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer