1988 Ford Van Bad EGR Ventil Symptomer

eksosgassresirkulering kom på midten av 1970-tallet som en av mange stop-gap tiltak for å møte strammes raskt til statlige utslipp standarder. Men EGR-systemer også betale utbytte i form av drivstofføkonomi, forbrenning og motoren lang levetid. Mens EGR-systemet i seg selv er ganske enkel, fungerer det på en veldig tøffe miljøet og vil mislykkes, gitt nok tid. EGR Basics

Air er ikke bare én gass, det er en blanding av gasser som omfatter om lag 18 prosent oksygen og 78 prosent nitrogen. Under ekstrem varme og trykk, deler nitrogengass (N2) fra hverandre i frittflytende nitrogen atomer. De nitrogen atomer ikke bli singel for lenge, skjønt, og under forbrenning mange recombine med frittflytende oksygen molekyler og atomer for å danne farlige utslipp av NOx. En egr Systemet pumper en bit av brukte avgassene tilbake inn i sylinderen for å fortrenge luft og brensel, og dermed redusere forbrenningstemperaturer og redusere NOx-dannelse. Du kan selv si det, på en måte, er EGR en veldig enkel form for "displacement on demand" system.
Valve Stakk Lukket

Mens ikke- datastyrte biler kan vanligvis komme unna med å kjøre uten EGR i det hele tatt, datastyrt eller utvidet biler som 1988 Ford van stole på systemet som en parameter i motorens kontrollsystem. Hvis EGR ventil pinner lukket, kan du forvente dårligere drivstofføkonomi, en varmere-motor som går og muligens en grov tomgang når motoren er kald. EGR-systemet gjør mesteparten av arbeidet sitt når motoren er kald, og at en del gass, slik at du kan forvente at van å manifestere symptomer flere under disse forholdene enn under normale driftsforhold vikarer og full gass.

Valve Stuck Åpen

Dumping brukt avgasser inn i sylindrene kan forsterke motorrenhet og drivstofføkonomi under visse betingelser, men det kan være en veldig dårlig ting der strømmen er bekymret. Hot-rodders gå langt for å installere ettermarkedet eksosanlegg for en grunn, lavere kammer temperaturer og trykk gjør at motoren skal fungere som om den har en noe lavere kompresjon, eksosen i sylindrene tar opp plass som normalt ville bli okkupert av nytt drivstoff og luft. En stuck-åpen EGR ventil vil resultere i en merkbar tap av hestekrefter og dreiemoment og muligens et tap på tomgang kvalitet.
Sjekk motoren lys

1988 Ford van bruker selskapets pre-OBD-II datamaskin diagnostikk system. Den gode nyheten er at datamaskinen vil kaste en check engine lys hvis EGR posisjon sensor avgjør at ventilen er enten tom stengt eller hvis systemet fastslår at det er en svikt i selve sensoren eller EGR krets. Den dårlige nyheten er at datamaskinen kan eller ikke kan merke hvis ventilen stikker åpen, og kan ikke kaste en check engine lys for å varsle deg. Du kan se litt av EPA logikken her: dårlige utslipp garanterer en check engine lys, men mangel på kraft ikke

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68395.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer