Slik feilsøker en LT1

The LT1 er en motor laget av General Motors primært for high-end sportsbiler. LT1 motor var ganske pålitelig, men har flere kjente problemer. Hvis du eier et kjøretøy utstyrt med en av disse motorene, og opplever problemer med det, vil du ønsker å feilsøke problemet for å bekrefte hva problemet er før du kjøper noen komponenter eller forsøker å reparere noe på motoren. Instruksjoner
en

Se etter nøling av motoren. Tidlig LT1 motorene hadde problemer med GM optispark distributør. Dette ville presentere seg selv, ganske ofte, ettersom motoren nøle. For å løse dette problemet, må du installere vakuum-ventiler (eller har dem installert for deg) for å fjerne fukt bygge opp på distributøren, som var fast bestemt på å være årsaken til problemene.
2 < p> Sjekk for motor pinge. Den høye kompresjon LT1 motor krever høyoktan drivstoff. Dessverre ikke alle sjåførene forstår eller vet dette. Hvis lavgradig oktan brukes, kan det hende at LT1 utvikle en pinge lyd, som er tidlig detonasjon inne i sylinderne. Kompresjonen som faktisk forårsaker drivstoff til å eksplodere før kompresjonsslaget er ferdig, noe som i sin tur fører til at stemplene å klapse mot sylinderveggene. Hvis venstre ukontrollert, vil dette føre til katastrofale motorhavari.
3

Sjekk for blåst eller lekker hode pakninger. På grunn av høy komprimering av LT1, er et annet vanlig problem med eldre LT1 motorer en lekker toppakning. Press blåser av pakningen, forårsaker kjølevæske å lekke inn i sylindrene. White "røyk", som egentlig er damp, slippes ut fra enderøret. Pakningen må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64414.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer