Slik feilsøker en Ford Cruise Control System

The cruise control-systemet i de fleste Ford-biler er ganske pålitelig. Likevel, det er ikke ufeilbarlig. Du kan oppleve problemer med cruise control modulen etter mange års bruk. Når dette skjer, er det eneste du kan gjøre finne problemet. Den kan være så enkelt som en sikring, eller mer komplekse, som et vakuum lekkasje. Du trenger
skrutrekker
pipenøkkel
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattet ved å trekke opp sikringen panel utløserhendelen og dra sikringen panelet ned.
2

Kontroller sikringer for bremselysene og cruise control. Bruk diagrammet på undersiden av sikringen panel lokket for å finne begge disse sikringene. Hvis bremselysene ikke fungerer eller sikringen for dem (eller cruise control modul) er brent eller skadet, vil ikke systemet fungere.
3

Start kjøretøyet og kontroller vakuum linjer på inntaket og brems booster. Et vakuum lekkasje vil hindre cruise control-systemet fra å fungere ordentlig. Røff tomgang og en "suger" lyden kommer fra motorrommet mens motoren er i gang er klare indikasjoner på at det er et vakuum lekkasje. Vakuum lekkasjer er ganske enkelt hull i inntaket slanger som tillater overskytende luft inn i systemet. Men hvis det er en lekkasje, vil cruise control ikke være i stand til å kontrollere bilens hastighet ordentlig.
4

Sjekk gassvaieren. Skadet eller slitt gassvaieren vil hindre cruise control fra å kunne nøyaktig kontroll på gassen.
5

Slå av bilen og koble den negative batterikabelen. Løsne mutteren på den negative batterikabelen og skyv kabelen utenfor kabelklemme.
6

Sjekk cruise kontroll modul og kombinasjon stengel. Disse enhetene sjelden, om noensinne, mislykkes. Men hvis enheten er dårlig, vil du ønsker å vite. Fjern skruene som holder rattet kolonnen på plass og trekk dekselet av rattstammen med fingrene. Trekk ut støpselet fra cruise control bryteren og fjern skruene som holder cruise control stilken til rattstammen. Skift ut enheten med en kjent arbeider stengel å bekrefte eller avkrefte bryter fiasko.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64413.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer