1995 Mazda mx6 Registerreim Problemer

The 1995 Mazda MX-6 har 25 teknisk service bulletiner (TSB), utgitt av produsenten, rapporterer ulike problemer som kan oppstå på denne Mazda. En av disse TSBs bekymring timing belte problemer noen MX-6 eiere har opplevd. Andre rapporter fra Carcomplaints.com og Repairpal.com statlige andre midlertidige belte problemer som oppstår på Mazda MX-6. Timing Belt Noise

Ifølge Edmunds.com, gjelder en av de TSBs publisert av produsenten en tapping eller angiveri støy hørt under panseret. Registerreim er knyttet til denne støyen problem i kaldt vær. Det kalde været som forårsaker det å lage støy under oppstart, før motoren blir varm. Temperaturen kan føre til at Registerreim å svekkes raskere, spesielt når kaldere været er vått. Den fuktigere får på timing belte, forårsaker den til å hvine, til timing belte tørker ut. En annen årsak til Registerreim støy er beltet løsner. Mazda eier må stramme beltet for å dempe denne støyen problem, hvis Registerreim er løs.
Timing Belt Comes Off

Rapporter om timing belte problemer på 1995 Mazda MX-6 er oppført etter Carcomplaints.com. Noen eiere opplever timing belte kommer av trinser, slik at motoren til stall og ikke starte. Teknikere på Repairpal.com oppgi Registerreim blir skadet, noe som fører beltet til å ikke spore rundt trinsene riktig. Ingen spesiell grunn blir gitt om hvordan Registerreim er å bli skadet. Teknikere oppgi Registerreim er en bærbar komponent og kan sprekke eller bli kuttet over tid på grunn av bruk. Registerreim må byttes når dette problemet oppstår på Mazda MX-6.
Timing Belt Kommer Loose

Registerreim kommer løs på 1995 Mazda MX-6, forårsaker at motoren går varm. Tidspunktet belte går rundt motorkomponenter, slik som generatoren, kompressoren og motorens vifte, slik at komponentene til å slå når motoren er i gang. Registerreim er strammet med en brakett, som har en innstramming skivene. Braketten er løsnet, og utnytte settes på stramme skivene og strammet ned. Denne braketten kan løsne i løpet av kjøring, slik at timing belt å løsne. Registerreim må ikke ha noen spill etter at den er strammet ned, og Mazda eier må sjekke dette tetthet jevne mellomrom. Registerreim må sjekkes for slark, ved å trekke på timing belte for å se om det er noen spill.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65977.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer